5 dagar kvar...

säger Tindra med längtan i rösten. Jag med, men det är inte självaste julafton som är grejen, det är vägen dit liksom. Som ikväll t ex, lilljulkväll hos mamma och pappa. Lill och lill förresten. Fullt uppdukat julbord, jättemysigt och jättegott.

Var på Fäviken www.faviken.com på julbord igår, helt underbar miljö och ett jättefint julbord. Svårt att beskriva med ord det stället, ligger mitt ute i precis ingenting, å då menar jag ingenting! Skog, skog, skog och sen ligger Fäviken. En enormt stor och framförallt gammal gård med olika byggnader för olika tillställningar helt enkelt. Vi åt julbordet i ett gammalt magasin(enormt stort) från 1800-talet. 3 våningar hög med allt gammalt kvar, dvs alla bjälkar i taket, alla branta trappor, breda glest lagda golvplank. Fick berättat för oss att byggnaden blev ditflyttat sent 1800-tal och tjänade då som förråd för lönen. Arbetarna på gården fick sin lön i natura så att säga, med natura menar jag inget annat än att de fick sin lön i t ex smör, kött, skinn, korn mm. Inget annat  :-)

Helt enkelt skitmysigt ställe. Trött i mössan idag men vad gör väl det så säg.

Lång dag på jobbet, ungefär tusen saker som inte gått som de borde och telefonen har gått varm. Mycket och ny personal tar ett tag att få samspelta. Det är inte så lätt att vara ny på jobbet när nästan alla andra oxå är det. Dom gör det rysligt bra alla säsongare!

OK, nu är det då dags att slänga sig i duschen och sjunka ihop i soffan och göra de sista julkorten. Ännu mera julmys *gillar*

Kram kram kram
1 kommentar
Cissi

Fäviken är ett vackert ställe! Har varit där fast bara på sommaren.
Lilla "fadäsen" på Idres webbplats kan nog få stora konsekvenser... Så pinsamt.. Kanske någon som jobbat hos er förut?? :o)