Kanondimma

väntar vi på nu. Skutan ligger redan vit och väntar på lite konstsnö i botten. Hmmm, för varmt ännu. What? Är det inte november va? Då borde väl temperaturen ligga på ett par minus iaf.

Vemdalen kör ju redan sina kanoner, orättvist! Välkommen till Åre herr Bore!

Dagens shit: Lex har lyckats få analsäcksinflammation eller vad det heter. Äckliga grejer i hans rumpa som innhåller nå´t ännu äckligare som inte vill komma ut av sig själv. Nu är det inte roligt för honom, det blir ont till sist och om det inte ordnar sig själv så måste vi ta honom till en veterinär. Fjaskhunden måste dessutom sövas, vanliga hundar brukar kunna klara det ändå, men vi har ju ingen vanlig hund. De är ju orimligt att behöva söva honom en ggn i halvåret och fixa de där äckelgrejset. Stackars vovven.
1 kommentar
Anonym

I morse var det lite snö på backen här. Det säger iallafall de som var uppe tidigt. När jag tittade på termometern vid 09,30 så var det endast +1 här. Men ingen snö kvar som tur var. Jag har bestämt att det kan komma snö till jul den 23 blir bra. Allt som kommer innan hänvisar jag upp till dej går det bra?
Ha det bra Bitte