Korvören

... vad kommer det sig? Att man säger korvören om småpengar eller småbelopp i fråga om kostnad?

Runt om i närheten så har det vunnits många korvören, en dam här på byn har precis vunnit 6 miljoner på Keno. Lyckost! Det är dessutom inte så länge sen (nå´ra år se´n) som samma dam vann ett par miljoner på nå´t annat spel. Det kan man kalla turgumma!

Nu läste jag idag i lokaltidningen www.op.se att nå´ra grannar på Frösön vunnit minst en miljon var. Det känns som en vinnar-aura har spridit sig över grannskapet. Kanske jag skall köpa mig en lott idag. Vem vet, kanske jag oxå är en turgumma.

I morse/nu:
Ingen sovmorron idag, någon e vansinnigt pigg på morronen  ;-) Lex har varit stökig från det att han vräkte i sig en pizza och en himla massa överbliven köttfärssås igår. Vi var t om tvungen att gå ut en runda vid 3-tiden inatt och det är inte så vanligt. Han käkade gräs som en tok, mådde säkert illa.

En liten promenad runt golf-banan så att jycken fick sträcka på benen. Skön luft, kall och klar. Fortfarande höstiga färger och många träd har fortfarande sina löv kvar.

Frukost på lördagmorron e mys. Lugnt och sansat dricka en kopp te och käka ett par mackor...

Just för tillfället:
Diverse omstarter av bakgrundssystem för att försöka göra en bra grund för att kunna åka till sta´n sen. Bättre att förekomma än att förekommas eller hur?

Snart:
Dusch och sen iväg till stan för lite shopping och bara allmän stadstur, inget särskilt på 'listan' vill bara in en sväng.

Lite senare.
Ingen aning, allt e öppet för förslag
0 kommentarer