Skotersöndag...

Vi är uppe med tuppen och packar för att spendera dagen i stugan. Håller tummarna för att all sol som just nu dränker oss här hemma följer med till Åkersjön *hoppas, hoppas*.

C´s bäbis tvingades fram med kejsarsnitt tillsist, stackars lilla gumman vad hon fått kämpa. Dr Helen tycker att det kejsarsnittet borde bestämts om redan tidigare. Tur att man har så många 'proffessioner' så man kan ha relevanta åsikter om det mesta  ;-)

Sandra messade precis att hon minsann varit på efterfest med celebriteterna. Det enda jag har att säga Sandra: Klockan 7! och du börjar klockan 8!!! Good Luck, jag hoppas det bara väller in danskar och finnar nu  ;-) Heeeela dan och de vill inte annat än byta och stöka, byta igen. Griniga snoriga barn och hysteriska mammor   ;-)

Japp, söndag igen och snart är det jobbarmåndag. Vi stannar kvar i Åre hela veckan för att slippa pendla, det blir skönt på ett sätt. Alla 18 mil om dagen sätter sina spår. Såklart känns det som man är på resande fot hela veckan men då blir det extra skönt att åka hemåt på fredag kväll istället.

Take Care
1 kommentar
Ammii

Hejsan Helen!
Visst är det kul att läsa andras bloggar. Man får liksom en inblick i någons liv som man normalt inte skulle fått. Ännu rologare är det ju när man vet vem bloggaren är men ändå inte känner så där jättemycket. Som nyinflyttad Trångsvikensbo får jag ju också lite mer hum om hur livet leker här i Jämtland. Hoppas också att jag får tillfälle att gå på fler släktträffar, det var riktigt kul i somras.
Hälsa övriga i familjen.
Kram/Ammii