Julfint

OK, en jobbarhelg inleds härmed. Skall byta version ikväll igen så jag sitter just nu och käkar en macka med avocado, tomater och flingsalt på. Mums! Till det colalight (såklart)

Liten middagspaus och jag hinner med ett inlägg tror jag.

LuciaPuben förra lördagen var rolig, fartig och folkig och vi gjorde en skön vinst så det klirrar fint i kassan nu. Kul!

Hemma är nu julen invigd med pompa och ståt. Det betyder att vi har städat, pyntat och klätt julgran och stått i och sen suttit och myst i soffan och bara tittat på julens representanter.

Har gjort ett stort avsteg från mina traditioner och det gjorde lite ont i hjärtat när vi bestämde att alla tomtar inte får komma fram den här julen. Vi har tomtar och pynt i x antal kartonger. Maaasssor med grejor och det mesta har fått komma fram bara för att de alltid har stått framme, inte för att de är särskilt fina eller passar särskilt bra någonstans. I år fick många alltså ligga kvar i kartongen, förpassade tillbaka till förrådet med en ny lott i fickan inför nästa juls dragning. Bättre lycka nästa gång eller nå´t. Nå´ra är dock favoriter och de bara MÅSTE fram. Favoriter är de för att de är fina, gamla eller väcker särskilda minnen...

Tänkte lägga ut lite bilder igår men sloknade framöver kvällen så det blev aldrig av och nu är jag förpassad till fjället nå´ra dagar så det får bli sen.

Färdig med julklapparna är jag oxå. Utom möjligen en som inte kan anses helt klar ännu. Hinns på måndag eller tisdag så de e lugnt  ;-)

Fikat/käkat med A och H på byn idag, de har knoppat på Copperhill inatt och vi sammanstrålade nera på gamla station och käkade gott och mycket, de skulle SPA:a sen (iaf H), det var nog skönt att få skämma bort kroppen lite.

Näpp, kanske blir ett inlägg till senare, Sandra har mailat ett par festliga bilder på Pix
1 kommentar
mumari

Haha, tackar :o) Ja, vi har två udda julfigurer under granen, ett får från Sia och en liten kanin i fårpäls! Tyckte dom passade hos tomten ;o)

Tycker absolut att du ska fota ditt julpynt och framförallt granen och vara med i granutmaningen! :o)