Staffan och de andra

Natten går tunga fjääääät, runt gård och stuuuuva.. hmm hmmm hmmm ruuuuva

Ida har haft skolavslutning ikväll och vi har som vanligt kikat på. På vår skola finns inga extrautrymmen som behövs när det är skolavslutningar osv. Alla elever med alla mammor, pappor, extramammor, extrapappor. En mängd momma-och-moffas osv osv ryms helt enkelt inte inne. Det löser sig om man håller till ute.

Kan ju vara sådär, men ikväll med gnistrande vitt överallt, mycket snö och för första gången på länge ganska milt väder. Kanske sisådär minus 5 eller nå´t så var det behagligt och roligt att kolla på. Det hade varit ett annat läge igår kväll. Då hade vi runt -20grader och då står man inte gärna still ute särskilt länge...

Nu är det jobb en stund och sen hoppas jag kunna göra nå´ra julkort innan det blir kudden för ikväll. Har blivit sena kvällar hela veckan så jag är närmast dödförklarad på morronen. Huvva. Längtar till sovmorron, en låååång mysmorron vill ja ha nu. Tror att den dröjer faktiskt

Lucia, Dvärsätts skola 2008
3 kommentarer
Anneli

Men jösses vad snabb du va'med bloggandet,han knappt sjunga klart "santa" lucia som de minsta sjöng :-) I år var det verkligen en behaglig lucia kväll och inte behövde man jobba heller,lite lyxigt kändes det å andra sidan har dom det roliga kvar.







Anonym

Häftigt att vara ute. Tur att det inte var här för det regnar/snöblandat regn. Måste erkänna att det ser fantastiskt vackert ut med all snö.

supermamma

Vilka vackra bilder! Ja ibland kan tydligen kung Bore vara snäll och omtänksam också! Trevlig helg!