Hög på hög

... ligger allt på skrivbordet. Massor att försöka reda i såhär efter helgerna. Jösses! Blir kvällsjobb såklart och sen hoppas jag kunna se ljusare på tillvaron imorron.

Kul att träffa alla på jobbet igen, hann inte slänga så många ord. Sammanfattning av jul/nyår verkar gå att göra med nå´ra få ord. Vad sägs om sjukdom (vinterkräksjuka eller rediga förkylningar, bara å välja) samt KAOS på byn.
Många verkar ha behövt spendera ledigheten i sängen (eller på toa i vissa fall). På byn har ingen kunnat vistas tydligen för där gick det inte ta sig fram. Försökte mig på den något dumdristiga idén att ta mig ner för att ta ut pengar i bankomaten. Korkad idé. Lyckades hitta nästan en hel parkeringsruta, lämnade bilen och sprang ner och tog ut pengarna och var uppe snabbare än blixten. Det hjälpte inte. Inparkerad bakom en jädra stor och blank jeep. Typiskt!

Nåja, back to the doings...

Lex har förresten tröttnat på julgranen och den halvnakna tomten som bott därunder. Pinkade in sitt revir på både tomte och gran. Malin galen på hunden som förmodligen flinade lite i smyg när tomten blev tvungen att bada. Att tomten har behövt stå med rumpan bar är åxå en historia som har med Lex att göra. Men den hör till julen 2006. Brottet avskrivet i brist på hållbara bevis och arkiverat i en låda märkt "Olösta fall"

En rolig grej från nyårsfirandet förresten. Roffes efterrätt kommer gå till historien iaf. Det var ugnsbakade äpplen fyllda med godsaker som mandelmassa, kanel, socker mm mm. Till detta serverades pecan-glass. Mums tyckte alla utom Tindra som efter att ha tuggat en bra stund och knåpat på där med sin sked tills hon uppgivet tillsist säger: "Nä nu orkar jag inge mer av den här potatisen"... Haha  :-) De du Roffe  ;-)

Och apråpå roliga kommentarer så berättade E vars föräldrar har ett jättevackert gammalt hus som väcker uppmärksamhet. En yngre grabb gick förbi och kommenterade att  huset var just vackert och frågade hur gammalt det var osv. E´s pappa förklade att huset var byggt tidigt 1900-tal. Kanske inte utan viss stolthet i rösten. Den ev stoltheten försvann illvasst då grabben hade mage att kommentera "jaha, du har byggt huset själv då"
0 kommentarer