Sårande...

...saker som sårar behöver inte nödvändigtvis vara så´nt som blir gjort och sagt. Snarare motsatsen. Det som INTE sägs och görs kan lämna lika stora avtryck och stunder av ledsna funderingar efter sig. Skillnaden är att det senare går att förändra...
4 kommentarer
Anonym

Ja du tystnade är värre tycker jag.
Bitte
(Som skickar 5 cm snö som vi fick igår till dej. Har vi inte haft snö till advent eller jul ska vi INTE ha snö till påsk heller)

Anonym

Inte kan jag stava heller tystnaden ska det vara
Bitte

Elin

Usch då. Mitt liv består just nu av ouppföljda trådar, icke ringda samtal, hafsigt skötta relationer och ständigt dåligt samvete över min för tillfället patetiskt låga nivå av medmänsklighet. Det är inte av ondska utan helt enkelt ett snurrigt galet tjorvigt liv just nu där jag inte på hästvägar hinner med det jag vill/borde och framförallt inte hinner tänka igenom saker.
Så min nervösa fråga är - det är väl inte jag/vi som har missat att göra något/tacka för mig/göra rätt för mig på något allvarligt sätt?

Helen

Ja, du Elin... livet är ett ständigt dåligt samvete för allt man inte gör och kanske oxå delvis av det man väljer att göra eftersom det förmodligen innebär att något annat inte blir gjort. Men hur som helst så är svaret på din nervösa fråga. Nix
:-)
Skulle det vara så skulle jag nog kila förbi och säga det isf
:-) Det skulle inte hamna här på bloggen iaf