Årets upplaga

av älgjaktsmiddag är avklarad. En rutinbaserad tillställning där det är lite befogat att hålla på 'det gamla'. Det skall skålas och 'snacksas' på övervångingen, nu-sitter-vi-här-i-år-igen-snack, utdelandet av lite presenter som till årets-första-älg osv osv. Såklart Roffes tal till jaktlaget osså. Skönt med traditioner.

En grej blev dock tvunget att få en ändring. Kocklagets huvudfigur har inte varit med och jagat i år och bor dessutom långt söderut så det var inte aktuellt att vara med bara på middagen. Ändringen blev alltså ett helt nytt kocklag som gjorde ett jättebra jobb. Inget tacksamt uppdrag så 'mallen' för den här middagen är superklass, en file som smälter i munnen samt biffar godare än allt annat man ätit. All heder till H och G samt Roffes mamma som fixade allt.

Middagen överskuggades av en faslig huvudvärk för min del och vi avvek alldeles för tidigt för att det skulle vara OK egentligen, det var mycket fest kvar när vi for och Roffe hade hellre varit kvar såklart. Nåja, får leva med att vara kvällens partypooper...

0 kommentarer