Ledsen i kroppen

blir jag när jag tänker på att någon aktivt väljer att leva så destruktivt. Hur kunde det bli så? Hur kan det vara ett frivilligt val? Eller är det inte det. Egentligen?

Kommenterat av andra...
Postat av: Sandra

Hejsan!Jag har några jättebra tips till dig :) Några sidor där man får presentkort på kläder och prylar helt GRATIS! Det finns ju onändligt många såna här gratissidor, jag har testat dom allra flesta och jag kan säga att dom här sidorna här nedan är helt klart bäst. Lättast att tjäna poäng genom och därmed få helt GRATIS presentkort i brevlådan. Ta en titt vetja, du har absolut inget att förlora på de!1. GRATISMODEDenna sida är min absoluta favorit, då det är så otroligt lätt att få ihop mycket poäng. Jag har redan fått 2 presentkort till ett värde av 1400 kr :) Dessutom har jag 1000 kr som jag kan lösa ut på valfri affär. Det som är extra bra med denna sida är att du inte behöver ha en stor blogg eller liknande för att få mycket poäng, det går att samla mycket poäng på flera olika gratis sätt! Registrerar du dig via mig får du 50 poäng + att du får över 40 poäng till bara genom att klicka på några länkar. Du får också poäng genom att skriva om sidan på din blogg eller bilddagbok :) Ett annat stort + med denna sida är att dom använder sig av superpresentkortet vilket innebär att det finns en mängd olika affärer att välja ditt presentkort från. Det innebär också att du kan få ända upp till 1000 kr i ett presentkort. ( vilket inte tar lång tid att få ihop :)) Exempel på affärer att använda ditt presentkort i är: SIBA, IKEA, dinsko, H&M, Stadium, Cervera, Åhlens m.m.m.! Kolla in denna sida vettja :)www.gratismode.se/?c=37662. GRATISBIODenna sida är ledande inom gratissidorna. Jag får poäng där hela tiden utan att ens behöva göra mycket. Väldigt bra sida enligt mig. Att du sedan kan byta in dina poäng mot Superpresentkortet gör ju inte saker sämre. Nu har dom ändrat så att varje gång du beställer ett presentkort får du Gratiskuponger som du sedan kan lösa in i vilken affär du vill. (Av dom som finns med på superpresentkortet såklart :)) Dom har även en massa bra tävlingar där du bl.a kan vinna en minilaptop eller ett presentkort hos Nelly.com. Denna sida vill du verkligen inte missa!http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=218523. GRATISKLÄDERDenna sida är underbar. Jag har nu fått 1500 kr i presentkort därifrån :) Man kan välja att få presentkorten från JC, H&M eller Nelly.com. Missa verkligen inte denna sida!

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=8034. GRATISMAKEUPDenna sida funkar på exakt samma sätt som gratiskläder men istället för presentkort på kläder får du presentkort på KICKS eller MAKEUPSTORE. MYcket bra sida då smink m.m inte är billigt!http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=14825. GRATIS 5Denna sida är underbar. Den är lite lik gratismode då man får presentkort via superpresentkortet. Superpresentkortet gör det möjligt för dig att välja mellan 60 olika butiker att få presentkorten från. Väldigt smidigt då du kan få presentkort från just den butiken du behöver :) Du får ihop poäng på en mängd olika sätt och därför behöver du inte ha en stor blogg eller liknande för att få poäng. Dessutom får du om du registrerar dig här 50 startpoäng :) Denna sida är också relativt nystartad vilket gör det lättare att värva nya medlemmar. Jag har vänner som fått ihop flera 1000 på denna sida så den funkar jättebra :Dhttp://www.gratis5.se/user/register/lovelydotcomLYCKA TILL :)

2009-08-23 @ 21:21:30
Postat av: NILO

hur lever du destruktivt? :( på vilket sätt? :( <3

2009-08-23 @ 21:33:24
URL: http://pinkwaterlily.blogg.se/
Postat av: Helen

Vet inte om det är fler som läst det här inlägget och tolkat det på annat sätt än jag avsåg. Ja lever inte destruktivt hoppas och tror jag. Inte alls. Däremot blir jag ledsen när jag får veta att någon själv nu aktivt väljer att göra det. Trots att alla möjligheter att låta bli finns. DE e vad som gör mig ledsen ledsen

2009-08-24 @ 22:46:17
URL: http://helensvardag.blogg.se/

Här kan du lämna ditt avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (kommer inte visas i bloggen)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Follow on Bloglovin