Med smak av jordgubb

Har tagit mig en kopp te. Det blir middag först när Malin skjutsat sin större syster till tåget. Hon drar till Sthlm igen. Ett himla rännande där på henne.

Tillbaka till tekoppen som var smaksatt med honung från Stegeborgs Naturprodukter. Just den honung jag tog i tag hade smaken av jordgubb. Har fler och alla är lika goda. Mmmmm så gott. Köpes på nätet eller om du har vägarna förbi Söderköpingstrakten  ;-)


Kommenterat av andra...
Postat av: Anonym

Jag var i Sörping (som vi säger här) för 2 veckor sedan hade inte en aning om att de honung i/vid Stegeborg. Jag åker till Halland och köper min :-)

Men får väl ge mej ut på en utflykt häromkring och se vad jag kan hitta. Hemmablind kanske men på "min" närproducerat/ekologiska/gårdsbutik finns den inte. Men det är ju bara att så att jag får ge mej ut i närområdet(nåja ca 6-8 mil är det nog ) och leta.

ha det bra Bitte

2009-08-23 @ 15:50:43
Postat av: Helen

Bitte: om du läser det här så säljs honungen hemma på gården hos paret som driver förädlingen. De bor i Skruckeby tror ja det heter. E22 söderut från Söderköping. Sväng av mot Mogata, inne i Mogata tror ja det står Skönbo/Skruckeby. Supergod honung så det är värt trippen :-) P.S De har brända mandlar oxå <-- OBS Beroendeframkallande :-)

2009-08-23 @ 19:52:43
URL: http://helensvardag.blogg.se/

Här kan du lämna ditt avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (kommer inte visas i bloggen)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Follow on Bloglovin