Kortfattat

sammanfattning av helgen som gått:

Fredag: Student i kvadrat, mottagning på skoltrappan, vinkade till stojiga ungar på flaken. Mottagning hemma med middag och presenter. En tur in på travet avslutade kvällen. Det var rätt kallt och inte så spännande alls.

Lördag: Svenska flaggans dag och Dvärsättsdagen. Min insats har krympt avsevärt och bestod nu endast i att sätta ihop vinsterna för lotterierna. Klart på ett kick och sen ledigt  :-) In på travet igen. Denna gång med vinterjacka och tjocktröja men frös ändå bitvis. Solen kikade fram men lyckades inte värma någon längre stund. Hela lördagkväll var det två som satt/halvlåg i soffan och snarkade ikapp. Så himla trött och slut i kroppen och jag var ett kasst sällskap. Gjorde nå´ra tappra försök att hålla mig vaken för att åtminstone kolla på film men det var helt omöjligt. ZZzzzznark...

Söndag: Upp i ottan och ut i skogen med hunden. Härlig morron! Resten av dagen har vi målat huset hos mamma och pappa och hör upp nu: Vi har målat klart hela huset på en enda dag! *klappar stolt på axeln* Jo, det är sant, vi har målat allt det röda och flera fönster. Detta trots att det regnat i omgångar så vi varit tvungna att gå in och fika och snacka lite skit  :-)  Kvar nu är pilljobb med allt det vita runt fönstren. Rekordsnabb målning och jag hoppas att det är OK med ett varv rött men det återstår att se.

Nä nu är det ju söndagkväll (igen) och läge för sängen. Vovven snarkar redan högljutt därborta i sovrummet.

Sov gott!

1 kommentar
thaikalle

fina bilder och blogg som du har.

Vill du vara med och tävla? Rösta på bästa bild i min blogg.

Priser: Vandring i Burmas djungel, pengar, länk till din blogg