Måndagkvällen börjar ta slut...

Efter god middag hos broder med familjen så har jag hämtat Ida i stan och rastat hunden på en förhållandevis rask 50-minuterspromenad. Att den blev rask berodde uteslutande på mörkret och det faktum att flera av väglamporna efter sträckan var släckta. Uaaaa va mycket ljud det finns i mörkret

På jobbet: intet nytt, en helt vanlig dag faktiskt, ett schemamöte om påsken som slutade med att jag skall jobba långfredag. Inte enligt beräkningarna faktiskt, eftersom att vi förra säsongen satt i samma situation (dvs att ingen ville jobba) men då tog jag och en tjej på oss helgen med förevändningen om att vi inte skulle jobba den här säsongen. Blev alltså inte så, men så är det, vi är många som vill vara lediga av en eller annan anledning. Alla anledningar så goda som några andra. Jag blir ledig på lovet  nå´ra dagar efter själva påskhelgen så det blir bra.

Nu ska jag möjligen hänga med Sandra i tv-soffan, annars blir det nog en korsordskväll innan nattmössan åker på.

1 kommentar
Ulla

Påskledigheten är helig hos oss. Det är vår viktigaste familjehelg, faktiskt till och med viktigare än julen eftersom vi då och då åker till värmen just vid jultider. Julskinka är inte lika viktigt som Påskskinka hos oss :-)