Morsdag 2009

En skön helg avrundas nu med lite PS och sen kanske en kopp te i tv-soffan. Vi har haft fantastiskt väder i helgen. 25 stekande grader varmt, så varmt att modiga barn har badat. Känns som om det är sommar redan, men vid  närmare eftertanke så är det trots allt fortfarande maj månad. Det är INTE särskilt ofta det går att bad innan skolavslutningen på vår breddgrad. Knappt ens senare faktiskt. Alla utom husets hund har mått gott!

Grillat till middag både lördag och söndag och det är ju särskilt gott så här i början på säsongen.

Morsdag idag alltså och jag  har fått en jättefin orkidé och ett finfint planteringsbord. T A C K till goa ungarna! Har satt ut bordet och planterat lite blommor så nu är det fint därute. Vi måste dock komma ihåg att bära in dem på nätterna ett tag så inte någon frostnatt kommer ta död på dem.

Min egen mamma fick halsband/armband och ett te som hade det inspirerande namnet "Sockerdricka och Surr av bin". Hoppas det smakar gott!

Pappa fick ett långt sår på benet igår kväll och fick åka till farbror doktor och sy en massa stygn. Han och mamma höll på och greja med hammocken och mamma tappade taget varpå pappa fick den över smalbenet. Ajajaj... Idag har han ganska ont, och linkade runt lite bland middagsgästerna. En massa penicillintabletter skall han käka ett tag så jag hoppas att allt bara läker ihop fort som tusan.

Nä, dags att kvälla, nu kör vi på en vecka till  hörrni! Go!

0 kommentarer