Städartagen

Städar ihop är i Timmerbyn, imorron är det dags att åka hemöver igen. Fredag och allt. Känns finfint.

Dagen har varit bra, har fått göra ett besök inne på Experium, den stora nya anläggningen to-be här i Sälen. Häftigt att se det som bara funnits på papper hittills. Eller det har det ju inte, utsidan har jag ju sett många gånger men aldrig nå´t på insidan. Allt var inte betong och sten. Nä, bassängerna var fyllda och man kan riktigt känna hur bygget och alla människor som skapar detta andas förväntan. Bassängerna fyllda och uppvärmda och var enligt en byggargubbe redan invigd. Knappast en invigning av det officiella slaget  ;-)  Surfvågen monterades för fullt, eller inte vågen men dukarna och allt annat som hör till... Ser fram emot nästa vända vi är här. Om ett par veckor... då skall vi upp med utrustning och allt blir ännu mer 'på riktigt'...

Det är alltså till Sälen ni skall åka om ni vill bada i vinter... Kul!

Pizzamiddag på 'byn' med lilla L. Eller stora lilla L kanske vi skall säga. Magen är iaf stor, där ligger en bebis som snart skall komma ut. Väldigt snart, nå´ra veckor bara. Ojojoj vad tiden gått fort.

Idag har två av tre döttrar avslöjat att deras planer är att flytta till Sthlm. Den ena mer oväntad än den andra. Jösses vad stora de blivit. Jahapp, det blir tomt hemma. Va ska jag göra nu då? Tjata på tonåringen och mata katten eller nå´t kanske  ;-)

Näpp, slutbloggat för idag... dags att jobba lite kanske. Det är ju bara hockey på tv...

Fredag imorron!

0 kommentarer