Onsdagkväll

Ida och kompis E tjattrar framför TV:n, Lady Gaga tjattrar på radion och i huvudet dunkar någon illvillig själ i takt med musiken och får pannbenet att verka en storlek för liten.

Versionsbyte på 'nysystemet' och det har gått rätt smärtfritt tycker jag. Lite småmankemang men det är bra, alltid är det nå´t att lära sig på det oxå.

Färdig för sängen nu, längtar efter sovmorron (som vanligt) och hoppas det blir till helgen...

Läskigast idag:
Vi sitter här i köket och snackar och hör Ida från sitt rum: "Men E, allvarligt, vad är det som händer!!", "E!!!" osv vi rusar dit och då har kompisen trillat ihop i en hög på golvet och en miljon funderingar hinner åka genom huvudet. Var ska jag ringa? Ambulansen direkt eller till hennes föräldrar först? Vad gör man, hur ska hon ligga?
Hon kvicknar till och säger direkt att hon helt plötsligt började må så illa. Ida säger att det började med att hon svamlade och sen bara for i backen....

Läbbigt, stackars lilla E, pinsamt att det där händer när man inte är hemma, Malin har skjutsat hem henne nu iaf. Nassesprutan - kan det vara den som fixade de här symptomen? Hon tog visst den igår. Vad säger du Bitte, släktens doktor?

Nu är det iaf sängdags, har lite att fundera på, det får göras i horisontalläge

Gokväll!
1 kommentar
Anonym

Släktens dr tackar tackar så långt har jag aldrig kommit ;-) men det kan vara vaccinationen. Men är det kan vara mycket annat oxå. Hon kanske inte ätit och druckit som hon ska? Har tonåringar i min närhet som skulle bli smala som det hände samma sak där med. Bara träna och inte äta eller dricka är ingen bra kombination. Hoppas hon mår bra nu.

Bitte