Dan före fredan

Då var veckan slut då. Snart iaf. Har lite jobbsaker att fixa med men det får bli i pyjamasen från sängkanten. Ida har återvänt från fjällvärlden och var nöjd med att få komma hem och duscha och käka en redig portion spagetti och köttfärssås.

Vi har varit en tur till pappa och mamma, käkat lite rödvinbär och hallon direkt från buskarna och hjälpt till att plantera vad-det-nu-var. Nå´t som mamma tror skall överleva vintern men där pappa bara skakar på huvudet. Får väl se till våren. Återkommer med den rätta tipsraden då  ;-)

Imorron kommer Malin som sagt. Spännande att höra om hennes bravader, hon har lyckats få sin (eller egentligen Ida´s) kamera stulen så nå´ra bilder lär vi inte få se.

Helgplanerna ser ut som följer: Fredag-Lördag i Åslägden, bärplockning och mys. Söndag i stugan med lite vedhuggning och allmänt fix. Hoppas på finväder och som när man surfar/kollar på tv/lyssnar med kollegor/läser bak på kvällstidningen så är olika bud. Något av dem kommer träffa rätt. Hoppas inte det inte blir de som spått regn. Återstår att se

Nu kväll i stugan...


Kolla bilden förresten. Från konsum i Åre som lite småfyndigt (på konsumvis) visar var jyckarna kan sitta med deras mattar och hussar handlar
1 kommentar
Cissi

fniss Tycker den där kojjan är rätt kul...

Du är riktigt i pysslartagen ser jag! En bra sysselsättning så här på höstkanten, men inspirationen går ju i vågor... Får lite dåligt samvete ibland eftersom jag har inrett dotterns gamla rum till pysselrum... När man fått något så fint borde man kanske sitta där alla kvällar... :o)