Helgsummeringen

Helgen är slut och det är läge att ladda inför nästa vecka. Det tänkte jag göra med ett bubblande bad och ett korsord alternativt en obläddrad veckotidning. Lyxig känsla.

Malin har dragit till polare i stan och mannen e på möte med likasinnade, Ida är hos sin pappa och Sandra hos sin Dan. Solo. Själv. Allena... Gött, jag häller upp extra mycket lukta-gott-bubblor och tar med mig ett iskallt glas cola-light. Så kan man njuta av en söndagkväll.

Preimärgrillat idag, de första tuggorna eller snarare doften av det första kolgrillade köttet för säsongen är det något extra med. 11 april idag. Tidig premiär. Meeeeen förra året var vi dock ännu tidigare med grillningen. Vi kunde t om sitta ute och äta, riktigt varmt och skönt har vi haft det, familjen Taikon.

Ett par långpromenader har oxå hunnits med. En med hund och en utan, det är så förbaskat jobbigt att bada skrället efter varje tur. Skitig ända upp till öronen varje gång... Tackar särskilt gud (eller möjligen byalaget) för asfalten på gångvägen genom byn. Den besparar Lex ett bad vid varje rastningstillfälle.

Ja sen var det nog inte så mycket mer, jo förresten lite latchen-klatchen på kinderna och en timmas solbad på isen. Inte ett enda joursamtal idag, nu har vi visserligen lite kvar av dygnet men det ska väl förhoppningsvis inte kunna hända så mycket mer ikväll.

Nämen ha en skön söndagkväll hörrni