Powderstation Sälen

All snö verkar dumpa här i Sälen. Tokmycket och tokfint. Som ett vykort skulle man kunna säga. Allt verkar som omvända världen just nu.

Hemmavid har vi ingen dumpsnö men hör samtidigt på nyheterna att det är snökaos i södra delarna av landet. Vad är det som händer?

Det måste oxå vara den kallaste vintern på säkert 20 år eller mer ( <-- Läskigt att man ens kan relatera till nå´t som hände för 20 år sedan). Igår -33 grader hemma. Igen. På med långkalsongerna då kanske

Dagen i sammanfattning:

  • Ett bra möte på morronen.
  • Strömavbrott som ödelade det mesta på jobbet. Pihuuu, tar tid innan allt är 'uppe' igen
  • Har träffat och fått klämma på L´s lilla L ett riktigt charmtroll som med stora ögon betraktar livet och som 'snackar' massor. En goding som var på bästa humör!
  • Middag på Experium
  • SQLrace nu ikväll


    Sådär, på ett ungefär
2 kommentarer
Cissi

Här kommer en rapport från södra delen av Sverige:

Snö, snö och ännu mera snö... Nu ser vi snart inte staketet vi har runt tomten... Vacker är det men jag som försöker tänka glada tankar funderar... Hur blir det när allt ska väck?? Det har ju en förmåga att regna här.. :o/

Anonym

Nej du det kommer massa snö här också Snö över allt tågen går ibland bussarna kommer fram ibland ibland blir de kvar en snödriva eller fastnar på en lyktstolpe eller något annat som är i vägen.

Bitte

som fortfarande inte gillar detta väder