ITILiseringen fortsätter

Vi kursar/konfererar/bearbetar avdelningens ITIL-strategi för fulla muggar. Intressant och det ger oss fördelar som vi nog egentligen inte hade anat i inledningen av det här rätt stora projektet.

Kanske det t om är med viss motvilja som vi inser att detta effektiviserat oss... inte helt självklart att lägga sig platt och hylla ITILs intåg för det visar väldigt tydligt att vi faktiskt kunde bli bättre och effektivare mm mm. Vi som verkligen var säker på att vi gjorde rätt saker i rätt ordning och med rätt prioritering. Rätt man på rätt plats och allt det där. Läge för omvärdering.

Vi har varit ute och käkat gott och umgåtts lite men tröttheten fick oss ganska snabbt 'hemöver'. Magen krånglar igen, ont och känner mig febrig så jag har två 'måsten' innan jag skall försöka sova tidigare än vad det blivit senaste tiden.

Lex luktar förresten HeadAndShoulders och har mycket blank och vacker och nybadad-lockig päls. Han svalkade sig i bäcken här strax utanför och vad som flöt där behöver jag kanske inte närmare beskriva. Det luktade iaf inte i närheten av schampoo  :-(   fy för den lede vilket elände. Att få in en stor harig sprättig Setter i en skramlig duschkabin är ett elände i sig dessutom...
0 kommentarer