Skratt och tårar

En jobbdag samt kurskväll avklarad. Mycket skratt och fniss på jobbet idag. Eller det har vi ganska mycket av rent generellt tycker jag. Kul alltså. Tycker iaf vi. Avdelningen för torr IT-humor, vi försöker medvetet att hålla den inom lyckta dörrar. Allt för att försöka verka hyffsat normal  ;-) 

Kursen är jättekul, just nu för lite DreamWeaver och för mycket PhotoShop för min smak. Det trodde ni inte antar jag. Liten skräll där. Har lite dåligt tålamod och väntar nu otåligt för att få rota runt hejdlöst i DreamWeavers hemliga värld.

Avslutar kvällen med tårar och en kopp te. Hittar inte missen, har letat och letat och letat och ropat och ropat och ropat överallt. Börjar hoppas att någon släppt in henne och håller henne som gisslan och föder upp henne med massor av leverpastej och varma sköna soffor att sova i. Lilla lilla goaste kissekatten.... tankarna springer iväg och jag tänker på den ena ledsna möjligheten efter den andra. Det vore bättre att veta  :-(

1 kommentar
Veronica

Jaa, det är det som är det jobbigaste när djur försvinner....att man hela tiden har den där känslan att det skulle vara såååå skönt att få veta vad som hänt!!! Hoppas att hon kommer helskinnad hem, de kan ju vara borta ganska länge ibland och sen komma hem som om ingenting har hänt!!