En timma för jorden

Söndagmorron, vi är uppe med tuppen, eller vi och vi, kidsen snusar fortfarande gott. Vi över 40 e uppe iaf.

En helt superfin utedag igår, soligt och varmt. Jaja, det blåste rätt friskt men vid det här laget så har ribban för vad som räknas till superfint sänkts en aning.

Här i skogen är det mycket skugga på gården och det har bitvis känts som om vi kommer få leva med snöhögarna för evigt. Att få kratta delar av baksidan igår var därför en överraskning. Det har t om kommit upp små gröna knoppar i rabatterna. Ingen som helst aning om vad det är eller vad jag ska göra med dem, men skönt med vårtecken liksom.

Premiärmiddag i uterummet igår, med infravärmen på blev det skön värme att sitta i. Där kommer vi nog att mer eller mindre bo framöver.

Visst hängde ni på 'Earth Hour' igår? Det gjorde vi, att hela huset svämmar över av värmeljus är inte direkt något ovanligt men att tv:n är avstängd är det. Ni som bor i en stad eller mer tätbebyggt samhälle än oss kunde förhoppningsvis se när mycket släcktes ned igår. Vi försökte kolla på Åres webbkamera men var aningen för sen för att se effekten

Nä nu hör jag hur skotern är startad, här skall tas reda på björkved så det är bäst att jag hoppar i ett par brallor och ger mig ut

Skön söndag på er!
1 kommentar
custom research papers

As I can see you try to take care of our planet and your own health!