Söndagkväll och Hulda fick dra

Helgen är slut och jag har krupit till kojs med en skrajsen hund. Helt plötsligt var han bara jätterädd och ingen vet varför. Han beter sig precis som om någon skjutit raketer igen. Vi har varit hemma och inte noterat ovanligt eller annorlunda ljud eller något alls. Stackars lilla hunden.

Söndagen har varit solig och riktigt fin, har invigt min nya lövkratta och kört den en testrunda. Knappt godkänd. Näe Jula, här har ni ingen nöjd kratt-kund. Grejat med lite andra hushållstjänster också. Som att rensa takrännorna t ex. Bläää va äckligt. Hälften kvar.

Jaha... kväll var det ja. Dags att sussa om man skall orka pallra sig upp imorron. Sovmornar e ju min grej och nu är det långt till nästa igen. Sandra kommer hem till helgen förresten. Jomenvisst, ska bli såååå skönt. Har längtat så länge, den här veckan får gå fort nu.

Big Brother, live-söndag och det blev Hulda som fick dra från huset. Inte helt oväntat att det blev hon av henne och Amandus. Inte helt väntat att hon var nominerad dock. Amandus verkar ha en stadig nomineringsplats. Han är lite kappan-efter-vinden-människa och kanske är det vad han får nomineringarna ifrån. Jaja...

Nämen kväll sa vi ju ja, gokväll då. Ha en skön vecka också!

2 kommentarer
ingrid

Du tror inte det var åska i faggorna?? Hundar hör SÅÅ mycket bättre än oss. För många år sedan hade vi en åsk och skotträdd hund, vi kunda vakna av att hunden skakade och först långt senare kunde vi höra åskan.

ingrid

Glömde säga; Ahh, en till som tittar på big Brother ;)