Midsommar Version 2012

 
 
 
Soligt och varmt... det trodde ju ingen, verkligen en skräll.
 
Midsommaraftonsmorron bjöd på frukost i uterummet (vi bor mest där överhuvudtaget) och lite pyssel här hemma. Fixade ett par kransar och åkte till Mattmar och lämnade dem samtidigt som vi skulle motionera hunden och kika efter Guckusko. Hittade platsen men inga blommor ännu. Förra året blommade de så fint så här års.
 
Midsommarkvällen firade vi med goda vänner, god mat, god dryck och 5-kamp. Skulle kunna vara skitdryg nu och skriva nåt om vem som vann och hur överlägset det var osv. Men det skulle verka lite stöddigt så jag struntar i det  :0)
 
Middsommardagen spenderades på bygdetrav i Oviken. En liten mysig travbana mitt på vischan. Mycket folk, fint väder och trevligt. Miljonerna vann någon annan. Grillmiddag i Vällviken i M och A´s mysiga torp sen. Jättegott och trevligt. Lite fiske från deras nybyggda brygga gav utdelning. Fastnade några firrar på kroken, de släpptes tillbaka men kul att det nappade.
 
Idag då, vad har gjorts idag, jo lite fix här hemma, kaffefrämmande och sen middagsbjudning hos bästa Tindra som fyllt år. Taco blev det och jag är mätt fortfarande
 
De var väl alles, en kvällspromenad senare sitter jag här och funderar på att göra någon nytta, typ ta fram målarhinken och dra några varv i kökstaket...men nääää har en bok som lockar mer :0)
 
Skön söndagkväll på er alla
0 kommentarer