Medaljer och kexchoklad

Söndag kväll igen. Middagen bortplockad och diskmaskinen jobbar med sitt. Ida har åkt till sin pappa och Fredrik har åkt hem till sig. Tomt och tyst i huset. Katten följer strävsamt efter varhelst jag än går. Ligger just nu i soffan tätt tätt och spinner. Kanske berättar hon att hon också tycker det blev tomt.
 
Snabbspolning av helgen:
 
-- Fredagkvällen och tillhörande natt i Åre
 
-- Lördag oxå för den delen. Skutskjut för hela slanten och Nikes premiär solkades lite av en vurpa strax nedan branten. Gick fint men blev rädd. Mest sur tror jag. Hur som helst så var det tappra tjejer som ändå klarade av tävligen galant trots lååååång vänta uppe vid starten med en kö som aldrig tog slut.
 
Målgång i strålande sol iaf. Sedan raskt ner på torget för att after-ski-a lite. Prisutdelning och spänd förväntan på vem bilen skulle hamna hos. Den hamnade hos en Åre-tjej. Kul även om vi helst hade sett att den hängde med till Dvärsätt. Ett avslut med god hämtpizza från Liten Krog och sen hemåt.
 
-- Idag har vi pysslat och grejat på hygget. Dragit ris och eldat som dårar. Ont i ryggen och trött i armarna sitter jag nu alltså i soffan. Kanske blir det en film på tv eller så blir det korsord i ett skumbad. Eller förresten, varför inte båda?
 
Sådärja, ny vecka på gång. Ha en skön söndagkväll och en strålande måndag!
 
Skutskjutet
0 kommentarer