Väntan

Helgen har passerat jag ska göra mig redo för några dagar i Vemdalen med jobbet. Skall bli trevligt att träffas allihopa.
 
Har haft torparna på middag idag. Älskade morbror och 'moster' är här på en kortare visit för att återkomma i början av juni.
 
Annars kan helgen sammanfattas med skidåkning, blåsigt och kallt men soligt, en trött och lite orolig hund som sover mer än vanligt samten trevlig stadspromenad ikväll som avslutning. Behövde snacka ikapp lite men nu är vi på banan igen  ;-)  Hinner gå ett tag mellan varven men nu är vi ikapp som sagt.
 
Roligast på bloggen idag är nog den här nyheten som jag väntat på att få berätta. Den har varit känd ett tag men jag har glömt att be om lov för att få skriva om det här. Vi ska få smått igen. Jaaa, alltså inte här i huset såklart men hos Hanna och Anders. Joelskrutten skall bli storebror. Guuuud så roligt men känns länge att vänta.
 
Joel själv tycker inte att det är så värst stor grej det där. Dessutom önskar han sig mest av allt en bulldozer. Det enda särskilda är möjligen att han lovat att lämna napparna till bäbisen för när den kommer blir han storkille på riktigt. Det är han nu med förstås, fast det pendlar lite och beror på omständigheterna hur mycket stor han vill vara  :-)
 
Ja men då längtar vi vidare då. Hoppas på en lillkille till. Det dräller av tjej-kusiner redan  ;-)
 
Originalbilden är googlad och lånad hos funktionshinder.se
1 kommentar
Malin

<3