I pannlampans sken

Helt plötsligt är det snart onsdag. Vad hände med måndag och tisdag?
 
Tiden går snabbt. Jag på skidor gick inte lika snabbt idag. Fy vilken gissel att åka ospårat i lössnö. Frestade på humöret. Härligt i övrigt. Pannlampa på och ner på sjön för några kilometers åkning i skoterspåret.
 
Tillbaka och landa nyduschad framför knastrande brasa. Då är det värt dem. Svordomarna tidigare alltså  :0)
 
 
 
 
 
1 kommentar
Bippa

Åh, så härligt det låter att åka skidor. Det har jag nog inte gjort på 30 år, tror jag? Jag har nog mest åkt utför (det är också länge sedan iofs). Vi har "pratat om" att testa långfärdsskridskor. Det ser så härligt ut, och helst när man kan åka utmed Göta kanal. Nu för tiden blir det mest långa promenader, det är ganska skönt det också. Jag har laddat ner en app (Endomondo). Den är bra för då kan jag se och jämföra tid och färdväg. Det har snöat nonstop här i två dagar så nu har vi alldeles vitt och pösigt utanför :-) I morgon ska jag åka till Valla djursjukhus och kolla kissmissan. Hon åkte ju på kattsnuva och som komplikation blev det en lunginflammation, usch ja. Det är så jobbigt när djur blir sjuka och inte kan tala om var de har ont :-(
Hon är mycket piggare nu så jag hoppas att återbesöket med lungröntgen visar att hon är ok.
Hälsa det vackra Jämtland ❤

Svar: Långpromenader är xå härligt, särskilt nu framöver när ljuset håller sig kvar längre på eftermiddagarna. Hörde om snöandet av min morbror med familj som bor i dina trakter. De var trött på att skotta :-) Endomondo har jag xå laddat ned, Jag är inte riktigt nöjd dock, verkar inte gå spara rundor grafiskt, jag kan alltså inte se på kartan var jag rört mig. Möjligt att jag är en usel användare ;-) Hoppas katten e bättre.
Helen Hedin