Snart så...

Börjar kunna känna doften av semester. Några dagar kvar bara och FB svämmar fullkomligen över av statusuppdateringens två olika läger. Antingen de som gnäller över uselt väder eller de som bjuder på bilder på badande barn, grillmiddagar och strålande sol.
 
Sluta gnälla över vädret, helt värdelös sysselsättning om jag nu skall lägga mina värderingar i andras. Vädret är just väder. Är liksom inte öppet köp på det, inte ens byterätt faktiskt. Man får anpassa sysslorna till vädret och dra på sig en extra tröja om det är kallt eller ta av sig den om det är för varmt. Inte mer med det.
 
Jahaja, jobbat hemifrån idag, startade upp dagen med en Lex-promenad i skogen, dagens molniga och blåsiga väder passar honom som handen i handsken och han har extra ork för lite spring.
 
Annars har jag hunnit lyssna på ett par Sommarpratare idag också. Henrik Lundqvist och Sarita Skagnes. Saritas berättelse om uppväxten som oönskat barn i Indien var gripande. Lyssna om du inte redan gjort det!
 
Bild på gullungar som just nu har landat på en annan kontinent och skall semestra där i 3 veckor. Härligt äventyr och jag längtar till att få höra historierna sen  :-)
 
0 kommentarer