Buller och bång

Dagen är slut, eller ja, alltså det är ju natt för länge sen men jag var trött som en dåre och slumrade till i soffan på altanen tidigare ikväll. Nu är jag pigg. Lägg sen till att det är varmt som fasen här inne så anar ni kanske hur omöjligt det känns att somna.
 
Sammanfattning av ett par dagar i solen:
 
Sköna löprundor på morronen, så tidigt som möjligt för att undvika trögheten i kroppen som jag känner när det blir varmt. Sen är det sol och bad som gäller. I alla former. 'Ny' badvik funnen och igår fick vi skjuts dit av Anders, Maria och Rebecka och idag tog vi oss dit i lilla ekan. Sandstrand, långgrunt och V A R M T i vattnet. Ni som inte har testat Storsjöns vatten förstår inte hur ovanligt det är med riktig värme i den här sjön.
 
Idag xå en tur till Dvärsätt för mera bad med familjen. Igår familjemiddag här hemma och idag gästade vi torpet på middag igen. Avslutningsvis lite kvällsfiske med mannen. Semesterlivet deluxe  :-D
 
Helt överraskande kom ett åskmoln inseglande, fyrade av några rediga muller och någon enstaka blixt och sen inget mer. Märkligt, samma sak hände även igår, men det molnet kom aldrig över oss, vi såg det bara på håll. Samma korta intensive beteende på det iaf.
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer