Första

Första semesterda´n avslutad. På bingo. Jösses, vi som redan varit på bingo en ggn den här sommaren. Höjer ett varningens finger här. F*n, vad hander?
 
 Precis lika långtråkigt som förra vändan och vi drog lite därför lite för tidigt. Det fick man visst inte. Iaf inte för bingomaffian som verkar döma direkt utan rättegång. Kanske utan vittnen också, vad vet jag. Många onda ögon iaf och vi fick jaga på Audin ordentligt för att komma undan med skinnet i behåll. Jädra otäckt det där.
 
Annars har det varit jobb, bad och lite trädgårdsfix idag. En bra första-semester-dag. Joggingrunda imorse och sen hem för att gå ner och bada och fortfarande är det skitvarmt i vattnet. Overkligt varmt så vi njuter så mycket som vi bara hinner med...
 
Dags att försöka sova i det här huset som är så varmt så jag misstänker att det kommer gå trögt... Tjolahopp, på återsteendde!
 
 
Bild från cowboy-promenade i väntan på skjutsen hem från country-partajet i helgen ... Ni får lägga till temat från 'Den gode, den onde, den fule' så har ni rätt känsla  :-D
 
 
 
 
Tänker på en person som inte är på topp just nu. Ledsamt men det finns hjälp att få. Ta den, ta den nu!
 
 
0 kommentarer