Komma ikapp

Jädrar vilket glapp det blivit här nu då. Skit xå... Nåja, Ett par födelsedagar har passerat. Min egen och Nikes. Familjemys som vanligt <3  
 
Mindre mysigt är att Tindra brytit benet efter bus på skolan. En rast med herre-på-täppan och sen ambulans på sjukan. Stackars gumman!
 
Vinter har vi fått ordentligt också. Efterlängtat och skönt. Några dagar med under 20grader så vi fått känna på frostkalla kinder och iskalla fingrar. Tillräckligt mycket snö för ett par vändor på isen med skoter så nu finns det underlag för skidspår och därmed turer på isen i pannlamps-sken.
 
Annars på motionsfronten är det simning som varit aktuellt nu några veckor. 2-3 pass i veckan gör gott och är ungefär vad som hinns med just nu.
 
Svärfar har varit krasslig en tid men är förhoppningsvis på bättringsvägen nu. Mycket influsensa vanlig förkylning och magsjuka i omlopp och han har fått sina slängar. På bättringsvägen som sagt. Lex har också varit dålig. Vi anar att han ätit i sig styckningsrester i form av för tunna älgben som satt sig på tvären i magen. Han har varit trött och slö och 'orolig' men bättre nu och jag hoppas det är över och att han fått ur sig det som inte borde vara i hans mage.
 
Ungefär så. Speeduppdaterat och klart  :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer