Gung-gung

Söndagkväll, avslutet på en jourhelg är här.
 
Vi har spenderat dagen i Dvärsätt hos mamma och pappa och har hunnit med att cykla, greja med båten, tvätta pappas bil, gunga och käka sommarmat bland annat.
 
Sommar känns på ett tydligt sätt i den lilla byn där jag är 'hemma'. Det är alltid någon eller några båtar på sjön, snabba högljudda eller puttrande långsamma... Måsar som skriker och någon som klipper gräset en bit bort... Liv och rörelse. Min fina by  <3
 
 
 
Dags att slå sig ner i soffan, med iskall cola-light och titta på näst sista avsnittet av 'Frikänd'. Bara två avsnitt kvar och jag har misstänkliggjort i stort sett alla personer, för mordet på Karine.... 
 
Aksels brorsa eller tag, men inte längre, hellre hans morsa då, för att hon inte gillade henne helt enkelt eller för något mer suspekt som att hon skulle vara dotter till Aksels far som bara aningen löst figurerat i serien ännu. Vad var han för någon förresten?
 
Karines brorsa, dvs Lars - för att han varit åsidosatt pga av henne och att hon så tydligt var favoritbarnet
 
Tonje - för att hon älskade Aksel själv, hennes alibi är lite tamt för övrigt...
 
Aksel själv - trots att han inte minns, näe det tror jag inte, det skulle bli ett snopet slut på serien isf
 
 
Dags att kika... ha en fin kväll!So

Kommenterat av andra...
Postat av: Bitte

Ni ser ut att ha haft den fina vädret. Här regnade det nästan hela dagen. Men det känns som tradition att fira midsommar i regn. Men vi tog på fleecetröja ,raggsockor och gummistövlar och låtsades att det var fint väder😉 och hade trevligt trots allt.

2015-06-22 @ 08:12:41

Här kan du lämna ditt avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (kommer inte visas i bloggen)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Follow on Bloglovin