Dagens Eko

Ledig dag idag och har varit på skolan med Ida. Utvecklingssamtal med Ida´s favvolärare alla kategorier. Är förövrigt den som Sandra och Malin åxå gärna pratar om som bästaste läraren. Heja dig J! Idag gör bra ifrån sig i skolan, är jätteduktig och nyfiken på nya saker. Men hon är för blyg och har ett visst mått av dåligt självförtroende framför allt när det skall redovisas och pratas inför grupp. Inte så ovanligt kanske, men nu skall vi öva  upp det iaf Ida. Nu är det du som kommer att få sköta allt snacka oavsett var vi är och vad vi gör gumma  :-)

Har oxå hunnit med att vara i skogen med Lex där vi hämtade material till julkransar som skall levereras till basaren på lördag morron med klassen. Em spenderade jag i bakstugan hos mamma och gjorde nå´t så dödens tråkigt som att baka tunnbröd. Uäää, det tar ju aldrig slut i bunken ju. Precis när man trodde att det var den näst sista stöpan så nog hinner det jäsa upp till en till och en till och en till. Men nu är det klart iaf. Jajemän, klapp på axeln där.

Lex den ormen passade på att smita från bagarstugan, en sekunds misstag och hunden satte av i vildaste farten till grannen som  har ett 15-tal hundar eller nå´t. Där är det liv i luckan och Lex den tuffingen törs ju både skälla och resa ragg så länge de är på insidan av sina burar. Vilken jädra hund! Blir förbannad bara jag tänker på den attan som bara springer runt och inte hör ett enda jädra dugg och som bara hoppar undan om man försöker få fatt i honom. Skithund! Pinsamma varelse! Tur för mig att ägarinnan precis kom från dagis säkert, dragande på lilla dottern i pulka iaf. Till henne sprang ju Higher and Highers La Noblesse och viftade på svansen så hon fick fast honom. Tack för det A!

Vad som händer är ju förstås är ju att jag förbannad som få skriker:  J*vla hund! Fy faaaaan osv... Vad tror ni händer då. Jopp, den näpna lilla fröken i pulkan kikar upp med röda kinder och säger stolt med alldeles helt perfekt uttal: jäääävla  huuuund och pekar på Lex. Självklart håller jag ju med henne, men hennes mamma var inte så nöjd med det lilla ekot. Fy skäms igen Lex!

Nä, hopp och hej, nu skall adventsljusstakarna fram och sen ska vi lära Sandra att använda R2Skiletting, kan vara bra-å-ha i nya jobbet på måndag  ;-)

0 kommentarer