Viktväktarna rekomenderar

... INTE Dajmtårta med glass som jag precis ätit. Gott var det men helt onödigt egentligen. Nåja, mer motion imorron får det bli och mera morötter...

Middag hos mor och far. Eftersom jag kalkylerade med så liten arbetsinsats som möjligt så fick det bli kallskuret och potatissallad. Nästan som en sommarmiddag blev det, men det passar, för här är nästan som sommarvarmt oxå. 16 grader ute och det börjar grönska. Heja heja.

Roffe var rädd att golfarmen skulle domna bort så han var tvungen att snabbt ila iväg till Frösö Golfbana som precis öppnat sin ranch. Osäker om han slutat le ännu.

Vi blev fikasugen och drog istället på en liten bilturné och kollade in fina hus, utsikter och tomter på Frösön efter att vi intagit en fika på Tages Konditori. Lyckades komma 10 minuter innan de stängde men hann iaf trycka i oss gobitarna såklart. Trist att ev missa någon kalori  :-)

Nu väntar en stunds jobb, norskarna har lyckats få till en massa diffar i nå´ra ekonomiska rapporter så nu är det bara att sätta sig ner och fixa. Jajemän. Malin dammsuger under tiden hemmet, det är lite plåster på såren liksom

Gokväll gott folk, ses antagligen imorron, då är jag ledig förresten. Whiiiey....
0 kommentarer