Tio, Nio, Åtta, Sju, Sex, Fem...

Nedräkningen har börjat... Jag jobbar men har inte haft ett enda joursamtal hittills så jag tar mig tid att summera året som gått. Lär väl få tillbaka att jag sa det där. Det med antalet joursamtal alltså... Nåja. Just nu ringer det inte och då hinner jag rota lite i arkivet här på bloggen.

Vad har hänt egentligen? Vi bortser från att Obama blev president och annat storvärldsligt, här håller vi oss till den otroligt begränsade världen runtomkring den här bloggen  ;-)

Vi börjar närmast och vandrar sakta baklänges genom år tvåtusennio...

 

December spenderar jag 3 veckor i Sälen på jobb. Det är tungt, motigt men framförallt jädrigt KUL! Experium slog äntligen upp sina portar och systemen lirade...

Mamma fyller och tomten kommer. Julafton var kall och full med snö, precis enligt önskemålen.I November hälsade vi Hanna och Anders lilla skrutt till världen. Äntligen en liten gokille bland alla tjejkusiner  :-)

Annars spenderar jag en vecka i Sälen, Eleonor vinner publikens pris i Östersunds del av uttagningen till SM för florister och Roffe och jag hittar fullt med kantareller...

Under oktober börjar vi rusta för vinter, frosten biter sig fast, vi får lite snö och det är återigen så skönt att kura ihop sig under filten i soffan om kvällarna. Sandra, Sanna och Elin fyller årHösten är här och vi släpper taget om sommaren, om än motvilligt. Vi har stegräkning på jobbet som går galant till en början men sen händer nå´t? Pappa och Hanna fyller år. Den årliga älgjaktsmiddagen går av stapeln och i år är vi med ända till siste man. Sandra låter oss få en snabbtitt på hennes D. Jag och Anette fastnar på vimmelbild under en trevlig kväll på stan. Till stugan åker vi för att fixa och dona lite...I Augusti käkar vi tårta en vecka i rad, Anders, Ida och Malin i ett huj.  Sommarens bedrift står L och H för som på sina semesterveckor knåpat ihop ett helt hus i fjällvärlden. Makalöst! Det plockas en del bär men hinns med en del lata dagar i solen på stranden oxå. Sammanfattningsvis en ljuvlig månad denna Augusti!SOMMAR med stora bokstäver. Blogger tar semester och jag xå. Dramatik på byn när ett flerbostadshus brinner. Elden visade sig vara anlagd och kvinnan som tände på är anhållen eller kanske t om fängslad vid det här laget. Mycket tragiskt det hela. Trevligt är att stugan fick nytt tak mm. Blev fint och skall bli spännande att se hur det funkar nu vintertid med att hålla kvar värme osv. Sommarkvällarna är ljuvliga och på vår semester på Öland träffar vi en sköldpadda och i Östergötland tar vi en tur till Kålmården och självklart prickar vi in en av dagarna med publikrekord. Ljuvliga sommar!Malin tar studenten, Ida slutar på Dvärsätts skola och åker på konfaläger till Gotland. Konfirmerar sig på midsommar. Där har vi startskottet på sommaren. H avlider av sin cancer, hårt och overkligt men livet går vidare trots allt. Tindra fyller år och vi får veta att Hanna och Anders väntar smått.
Våren är här, vi får riktigt varmt till en början, t om så varmt att det badas i sjön. Inte jag. Som badade alltså.
Malins gymnasietid börjar ta slut och det festas och springs på baler av olika sort. På jobbet går  startskottet av stapeln. Det startskott som skall ta mig in i en lång och bitvis ganska snårig resa av problem och utmaningar men massor av roligt jobb! Roffe och Fredrik fyller år och vi börjar längta till sommaren.Tindra premiäråker Skutskjutet och tyckte det var kul. Afterskin på torget efteråt var oxå kul så 2010 gör vi det igen!  Malins tandställning åker av och påsken firar jag i stugan och våra grannar beter sig som idioter ... Lotta och Peppe kommer upp och vi får en fin dag på fjälletBrorsan fyller år, det år vårvinter och det blir många turer ute i snön med vovven. Det stora jobb-projektet börjar planeras och jag hoppas få vara en av deltagarna. Jag läser C# så ögonen blöder och knappar kod för brinnande livet.Det stora den här månaden är såklart bröllopet! Bröllopet mellan Tomas och Elin. Så så fint! Jag skall hålla ett tal men fixar det inteEtt helt år sen sist. Herregud var tar tiden vägen? Tur att jag har bloggen att kika tillbaka i för att få hjälp att komma ihåg vad som passerat. Jag och Nike fyller år. Malin tar körkortet och vi har möhippa för Elin. Förra året börjar lika kylslaget som det slutade. Riktig vinter, det är härligt det!

2 kommentarer