Söndagsbilden

... kommer här. Roffe har offrat golfsäsongen på att spela en korpmatch i fotboll. Tufft. Gick bra, han kunden åka hem utan stukningar, sträckningar eller avsparkade ben.

Var rätt underhållande att se, det är jättelänge sedan  jag 'hängde' på korpmatcher men faktum är att många av gubbarna från förr fortfarande spelar. Laget gör skäl för sitt namn: OldBoys.

Roligast var en kommentar vi fick höra eftersom vi satt närmast motståndarlagets avbytarbänk. Bänk och bänk förresten, nå´n så´n fanns inte. Den var virtuell kan vi säga. Laget de spelade mot var ett mixat lag. Både damer och herrar alltså. Roffe lyckades fälla en av tjejerna i en närkamp. En artonåring för övrigt. Hur som helst så fick vi höra hennes version av händelsen när hon satt där på den virtuella avbytarbänken. Den lät ungefär så här:  "Såg ni?? Ja blev ju tacklad... Han var ju skitstor och såhääääääär bred!!!"  samtidigt som hon visar storleken med armarna. Hahaaahaaa vi fnissade gått åt hennes målande beskrivning...

Hur det gick? Skitbra, tror det blev 11-2 eller så, storseger alltså. Möjligt att det blev blodad tand där... återstår att se.

1 kommentar