Turné

 
Det blir längre och längre mellan inläggen och jag fattar att det är trist, ni får hänga med på Instagram istället. Där blir det iaf några uppdateringar då och då. Liksom lättare att bara dra iväg en bild i farten.
 
Skönt att ligga sitta i uterummet, i 'vanliga' hörnet, med dator i knäet, Pixel hoprullad intill och med ett stort glas kall juice och känna hur bra jag har det. Hur bra det är borta och hur bäst det ändå är hemma.
 
En vecka på turné med början hos Sandra och Dan i Stockholm. Mötte upp mannen som kom släntrande från Skottland och en vecka med dimma och golf.
 
Huvudstaden bjöd verkligen upp till sommardans. 25-30 grader varmt i skuggan hela helgen. Utefrukostar, grillmiddagar, glass-pauser blandat med loppis, museibesök mm. En rolig helg som inte helt oväntat tog slut för fort.
 
Vidare på turnén och vi hamnade i Sälen för några jobbdagar där tillsammans med fina kollegor. Roligt att byta skrivbord ibland. Fint väder även i Sälen om än ganska mycket kallare. En av kvällspromenaderna bjöd på den mest häftiga natur-upplevelse jag varit med om: Vi såg en varg på en promenade uppe på fjällkanten runt 'Högis'. Fy fasen så häftigt!... och lite läskigt får jag medge. Den upplevelsen är sparad i minnet för alltid.
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer