Resumé

Åsså har ännu en vecka dragit forbi. I samma hastighet som vanligt. Arbetsveckan spenderades på annan ort och jag landade hemma vid midnatt på fredag. En snabb tur till Karlstad I slutet på veckan, en bra systemgenomgång där och sen hem. Snabbt marscherat.
 
Lördag morron drog vi trots stormvarning upp till stugan där vi har massor av jobb att göra efter förra vinterns 'Ivar' som  tog med sig många stora träd på tomten och lämnade ett snopet och stökigt intryck efter sig. Det mesta är nu ihopsamlat och hyffsat städat iaf. Kvar är att ta hand om veden.
 
Igår kväll var vi på den traditionella 'Älgjaktsmiddagen' och åt oss halvt förlamade enligt gällande regler  :-)  Trevliga människor och makalöst god mat. Som vanligt.
 
Tanken var att vi skulle åka på den lokala puben här på byn, men det var två sega trötta personer som åkte hemöver vid 23 och åkte raka vägen hem och i säng. Tråkmånsar, jag vet :-)
 
Söndag idag då och en del har uträttats, en sväng till stan för att fixa fågelfrö och saltpellets till avhärdaren för vattnet bland annat, sedan en slö stund i soffan innan det blev dags för mannens goda älgfile till middag och nu tillsist har en bil tvättats, en långpromenad/joggingtur med fint sällskap, jo men då får det bli kväll helt enkelt.
 
Skön vecka på er!
 
0 kommentarer