Lediga dagar

Smygit upp, tänt några ljus och njuter av att sitta i soffhörnan och avsluta några jobbgrejor och bara må gott. Ett par dagars ledighet väntar och ute är det nu riktigt vintrigt och kallt. Vi har minus tjugo grader äntligen. 
 
Julhelgen har varit fin och själva julafton firades hos mamma och pappa som vanligt. God mat och bästa sällskapet <3  Joel som känner till detta med tomten var spänd och förväntansfull och höll utkik i fönstren. Emma som var för liten förra året och nu fick träffa tomten för första gången tyckte att det var läskigt till en början men eftersom tomten lämnade säcken utomhus och vinkade lite sådär på lagomt avstånd så var det roligt och spännande med honom trots allt  <3
 
Mannen som firade julen med sin stora familj här hemma fick en snöplig julafton med väldiga magsmärtor. Samma typ av smärtor som han haft ett flertal gånger tidigare. Det blev en tur in på sjukan... Ett par dagar senare så är han hemma igen. Utan blindtarm. Skönt lättad att den inte kan ställa till smärta mer. Kan inte låta bli att tycka att den borde hittats och tagits bort tidigare men får vara glad att den är det nu. 
 
Nu ska jag vänta på att det blir ljusare ut och ta med mig Lex på en skogspromenad. Längtat!
 
God Fortsättning!
 
 
 
 
jul
3 kommentarer