Thai-torsdag

En snabb tur till en grannby fixade middagen. Thai-vagnsmat. Så gott. Och starkt.
 
Två lite slitna människor i varsin ände av huset ikväll. Jag längst österut på kontoret, och med jul-sånger klingande från youtube jobbas det kväll. Längst västerut sitter mannen och jobbar, gissningsvis med ett travlopp i bakgrunden. Vi möts runt tandborstning vid midnatt någongång i bästa fall  :-)
 
En liten snabb resumé sedan sist kanske:
 
  • En biokväll: Dum Dummare 2 - rolig på sina ställen. Tönthumor men det passar mig bra  :-)
  • Fika hos Ida i hennes fina lägenhet och helt sådär bara apropå fick jag vinflaska-present. Tack gumman <3
  • Mörkerpromenad i skogen med man och hund
  • Kvällsjobb Kvällsjobb och Kvällsjobb
  • Julkransmys och fika med Elin och gullungarna. Eller små och små... nåja.
  • Söndagsfika hos pappa och mamma med hela familjehögen

Å vips så är det snart helg igen. Sandra och Dan rullar hemöver igen och då passar vi på att ha kusin-pyssel, Annars skall vi hinna med en surströmmingsmiddag (!) och lite fix här ute medan det är dagsljust.

 

Veckans Lex: Stella på besök (Fredriks unghund av typen energirik) och vi drar ut på skogspromenad med dem på kvällskvisten och Stella som mest hänger i alla diken behöver duscha när vi kommer hem. Mannen påbörjar det. Då inträffar något märkligt. Avundsjuka Lex skall helt plötsligt också duscha och tränger sig in på badrummet han  också. Hunden som vanligtvis försöker smita när dusch eller bad kommer på tal. Mannen tar fram en handduk till Stella, som Lex skyndar sig att lägga sig på. Här pratar vi snål och missunsam i den högre divisionen  :-D

Tjohoo... välkommen fredag

 

 

 

1 kommentar
Bitte

Ja du missunnsamhet hos hundar verkar välutvecklat. Min åt torrt bröd som vi skulle mata ankorna med. Han hade aldrig kunnat tänka sig att äta bröd annars. De är skojiga djuren. Livet skulle var tråkigare utan dem.
Bitte