Året som gått - 2017

Då har det passerat ännu ett år. Rätt uselt uppdaterat här på bloggen och det är som vanligt synd eftersom det är roligt att blicka tillbaka. Väldigt lätt att glömma vad som skett och när utan stödanteckningar. Jag lägger ett pussel med bägge bloggarna samt Instagram och här är sammanställningen  :-)
 
VINTER
Vi har dåligt med snö, i år igen. Inte många skidturer och allt är istället ist. Jag grusar hela gräsmattan för att Lex skall kunna vistas ute. Det visar sig till våren tagit helt död på stora partier gräsmatta. 
 
Fyller jämt och vill undvika firande men åker med på ett antal 'icke-firanden' ändå. 50! Så förskräckligt gammalt det låter. 
 
Inne startar vi upp ett projekt för att renovera badrummet. Det visar sig bli ett utdraget projekt och det hinner bli vår innan vi kan pusta ut. 
 
En fin vinterdag mister vi en kollega som varit sjuk en tid och påminns återigen om hur viktigt det är att göra saker när man kan och inte spara så mycket till 'sen'. 
 
 
 
 
 
 
 
VÅR
En sväng neröver södra delarna av landet där vi tittar in lite snabbt i Söderköping och vidare till Sandra i Sollentuna på vägen hem. Vi hoppas fortfarande på lite vinteraktigt för att kunna åka skidor men väntar förgäves. 
 
Vid påsk lyckas vi vara sjuka och klena och får fira den på hemmaplan istället för som planerat till fjälls. 
 
 
 
 
 
 
 
SOMMAR
Vi startar sommaren med en tur för att kika på lilla barnbarnet (Rolfs, men jag tjuvåker med på ett hörn), sen firar vi både konfirmation och student innan det blir semester och vi åker söderut. En tur mot Öland med diverse stopp efter vägen. Superväder och fylld med havsbad, golf och fina platser med trevliga människor.
 
Hemma åks det en hel del båt, snickras på utomhusduschen och cyklas långa turer samt tittas på spännande ÖFK-matcher
 
 
 
 
 
 
 
HÖST
 
Sandra flyttar hem efter ett antal år i Stockholm. Så härligt att få ha dem hemma igen <3
 
I övrigt så döps lilla Noranda Linnea och vi får också förtroendet att vara barnvakt för första gången. Det går galant och vi har en mysig Trondheims-helg. 
 
Näst höst övergår mer till vinter så åker vi en sväng till Berlin för att titta på ÖFK´s sista match i Europa-League-kvalen. Skön mini-semester och Berlin är en spännande stad med massor att ta del av. 
 
Plötsligt är det advent och jultider igen och ännu ett år har gått. Nu ser vi nyfiket fram emot 2018
 
 
 
 
 
 
 
 
1 kommentar
Bitte

Bra att du kommer ihåg, det för aldrig jag.
God fortsättning på er. Kommer du häråt så hör av dej så bjuder jag på fika/mat

Svar: Svårt detta med minnet, blir svårare och svårare tycker jag ;-)
Helen Hedin