Uppskattat

Hemma är vi som sagt efter en vecka i Danmark. Har haft det jättebra och jättekul! Många långa och galna nätter med diverse inslag av både passande och opassande karaktär  :-) Mycket fniss och skoj och skön stämning.

Vet inte om det kommer att på detalj veta hur och var vi bott, vad som bjöds till mat osv, det får vi se. Just nu har jag bara tömt telefonen på nå´ra sköna kort som jag lägger ut här.

Korten är på den fina natur och det näpna lilla samhället Kikhavn som är så pyttelitet att man missar det om man cyklar för snabbt. Den här dagens cykeltur gick från gården i Galgebjerg till Hundestedt, detta är på hemvägen då vi cyklade längs kuststräckan förbi Knud Rasmussens Museum och tillbaka till Galgebjerg.

Nu är det dags att gå ut i sommarvädret! Tanken var att åka till Åre och jobba idag men det fick stanna vid att bara vara en tanke. Skjuter det problemet aningen framåt  :-)

Hopp och Hej

image105

Good to be home...

... nu e vi hemma igen efter en rätt dryg hemresa. 16 timmar sen vi satte oss på plats i bussen på Gallebjaerggaard. Shoppingstopp i Helsingör och sen vidar hemåt. Middagen intog vi i Nyköping och sen dånade vi hem helt enkelt. Har kollat på 5 filmer tror jag och sovit lite, fått ont i nacken, läst lite, blivit trött igen och somnat för att vakna med stel nacken ännu en gång -- all over again

En skitrolig vecka har gått och det finns massor att berätta men det får bli sen. Nu en skön dusch och sen i säng...

Packad

 och klar skall vi vara om en liten stund hoppas jag. Idag och jag drar till Danmark en vecka nu och skall infinna oss på skolan 05:30. De e så jädra tidigt så jag e orolig för att vi kommer försova oss. Sen väntar 14 timmar i buss. Ja e inte så orolig för timmarna även om det är länge, ja e mer rädd att någon skall kräkas. E så dålig på att klara så´nt och oroar mig för att jag oxå måste kräkas isf. Huvva huvva

Det har varit sommarvärme idag, helt oväntat men välkommet. Vi har varit till stan och handlat onödigt mycket och sen varit till Mor för att fira henne innan vi åker.

Melodifestivalen ikväll, såklart hejar jag på Perelli även om jag inte tycker att låten är klockren längre. Har liksom ledsnat på den. Men HEJA HEJA HEJA!

Nu är det iaf sommar!

... men bara här på bloggen  :-( Har sommarpyntat lite här men IRL så suger vädret. Fy fasen på renaste svenska utan brytning va eländigt vädret har varit ett långt tag nu.

Rena rama depparläget. Kallt, regnigt och blåsigt.

S har kommit hem från sin långa tripp i varmare länder. Skönt välkomnande hon fick. NOT!

Har gått en ynklig promenad med hunden och det fick bli ett bad efter det, han bli frusen som på vintern. Huvva.

Förresten lite kul var det på promenaden. Anledningen till promenaden var att vi skulle försöka hitta Roffes telefon som han tappade igår kväll på cykelrundan. Gick sakta och ringde till telefonen där det hördes att signalerna gick fram vilket vi nog tyckte var rätt märkligt. Telefonen har ju trots allt legat ute i regnet sen igår.

Nåja, fortsatte promenade och ringandet i förhoppning att få höra signalen någonstans i diket. Efter ett tag så ropar Roffe till: "Nä nu var det upptaget" varpå vi såklart tycker att här har vi fått nå´n på tråden som antingen har hittat eller snott telefonen och tröttnat på att vi ringde en miljon gånger. Hur som helst så ringer jag en gång till och då svarar någon: "Hallå" och  vid det laget stressar jag upp mig för jag har inte räknat ut hur jag skall bete mig eftersom jag nu pratar med en tjuv  :-)
 - Hej det är Helen
- Ja, hej
- Vem är du då?
-*tystnad*
- Ja, de e F! (Roffes son som jag inte alls kände igen rösten på, jag pratade ju fortfarande med tjuven)
- eeee lång tystnad från mig
- Var e du?
- Ja, hemma! smått irriterad eftersom jag nyss stod innanför dörren och visste att han var hemma.
De va ungefär här som jag äntligen börjar fatta.... och fnisset kommer lite förläget...

Telefonen som vi letade (och som Roffe letat sen igår) har alltså hela tiden funnits hemma. Den låg bland kuddarna i soffan helt enkelt. Hahaha :-)

Mor lilla mor vem är väl som hon

... morsdag på söndag.

Då åker jag och Ida iväg så jag ska fira min mamma imorron tänkte jag. Tänkte mig en fin korg med blommor. Har sett ut en 'korg' som är gjord i zink. Fylld av sommarblommor. Tror jag blir fint på bron 'därhemma'.

Konstigt att det fortfarande kan vara 'hemma'. Det är trots allt dryga 20 år sen man bodde där och slogs med brorsorna och läste Kamratposten  :-)

Roffe har lagt ner hela sin själ i en länge efterlängtad utemöbel som hans mamma säkert för många år sen började önska sig. Den skall stå på hennes 'hemgård' som nu är fritidshus. Den blev jättefin och är gjord huvudsakligen av jättegammalt virke som legat som golv någonstans. Okänt vad det var för virke, men färgen skiftar åt rött. Stilig.

Törs lägga ut en bild här trots att det är ett par dagar kvar. Är det nå¨t jag kan sätta min högra hand på så är det att hon INTE läser min blogg.

image104

Nä nu ä det lite snabbt  jobb kvar av kvällen. Jag har hunnit ikapp med det mesta och lyckats omförhandla 'deadline' på lite annat. Heja mig! Ligger bra till för att kunna vara ledig utan magont alltså. Weeyee!!

Gonatt

Bekräftat

... tecknet som jag väntat på ;-) fick jag nu se med egna ögon på hemvägen idag. En älg vid den speciella platsen alltså. Den stod och bara glodde länge och väl.

Då är det väl bara att göra slag i saken då

Paus

... sitter på jobbet ikväll igen och nu börjar jag se ljuset i tunneln. Har rensat en massa gamla mail där det lätt ligger 'ärenden' som inte ligger i vårt ärendehanteringssystem och därmed inte finns. Har fixat en del småärenden, har skrivit en manual osv osv.

Tepaus nu, och uträttar nå´ra privata grejor och hinner slänga in en liten blogg oxå  :-)

Vi har ett mamma-vik här på jobbet som skall tillsättas. Idag har vi träffat två jättetrevliga tjejer som bägge två var både kompetent och hade rätt bakgrund. I det läget är det detta magiska första intryck som avgör och jag har redan bestämt mig var min röst ligger. Det är två till som vi kallat till intervju så detta var semifinal kan man säga  :-)

Syns imorron

Lägesrapport 21 maj 2008

Undrar om bloggar finns om 50 år eller kanske om 10 år? Intressant att utifrån ett historiskt perspektiv se över skeenden, värderingar men oxå materiella ting.

För 5 år sedan fanns bloggandet som fenomen men var tämlingen okänt iaf i den form den konsumeras och produceras idag. 5 år är ändå en väldigt kort tid. Undrar som sagt hur det ser ut om 5 år framåt. Kanske jag kommer att skriva om den 21 maj 2013.

Mina barn fick en gång på skolan, skriva ner anteckningar om 'idag' och då beskriva kanske en skoldag, läxor, lunchmat, fritidsaktiviteter osv. De fick oxå i samma dokument skriva ner lite om vad dom tror kommer att hända inom 100 år. Hur det kommer att se ut osv osv. Dessa anteckningar är nu väl bevarade på museet och kommer att ligga förseglade där i nå´t arkiv och kommer att öppnas av de barn som om 90 år eller nå´t är i samma ålder som mina barn var då de skrev. Kul va?

En rolig idé kanske är att skriva ner eller låta barnen skriva ner lite funderingar om hur Dvärsätt, Sverige, Världen kommer att se ut om säg 30 år. Det kan såklart vara även andra saker,  allt från vilket favoritprogram man har på tv, vad man retar sig mest på hos sitt syskon eller andra mer eller mindre triviala grejor. Huvudsaken är att anteckningarna förseglas och förses med ett öppnas-ej-före-datum.

Nu låter jag tanken spinna vidare... Ni som har ganska små barn kan ju göra motsvarande men bestämma ett datum då anteckningen skall öppnas. Vad sägs om studenten, bröllop eller 30-årsdagen...

Nä, men nu sprang det iväg lite tid igen, tanken med den här datorstunden var att jag skulle skriva ett mötesprotokoll. Dags att skrida till verket

HoppHej

Bloggkändis

Haha :-) Det var det festligaste jag har läst. En av de mest omskrivna bloggarna just nu beklagar sig över att hon blir fotad i smyg, förföljd mm mm.

För det första så sätter jag en slant på att det är just uppmärksamhet hon är ute efter, för det andra så kan det vara dags att sluta nämna bästa polaren vid namn om och om igen om hon nu inte vill bli spotad. Lämna då inte ut en massa info som direkt leder till henne.

Det går ju att stänga ner bloggen vettja... om de nu e så otroligt jobbigt med folk som kommenterar, fotar i smyg eller är allmänt nyfikna.

En ny nivå har alltså inträtt i bloggvärlden, det är A-, B-, C-... Ö- samt då tillsist bloggkändis.

Ett tecken?

Roffe på väg hemåt och slog precis en signal.

På ett visst ställe efter vägen såg jag för länge sen nå´ra älgar stå på en ängskant. Jag såg dem alldeles i början av min anställning så det är ett tag sen nu. Den gången var han inte med och har hela tiden hävdat att det aldrig går nå´ra älgar där och jag har alltså stridit för motsatsen i 6 år nu.

Har skämtsamt sagt nå´ra gånger att den dagen de kommer att stå där igen är det dags för mig att byta jobb (och sluta pendla så långt varje dag).

Idag stod de ett par små-älgar där!

Är det ett tecken på att jag nu skall ta och kolla över om det finns någonannanstans att jobba? Helst med cykelavstånd till 'hemma'? OK att de var små och att jag inte sett dem själv den här gången men ändå, är det inte möjligen ett tecken?

Diff

är ett fult litet ord som beskriver vad jag sysslat med de senaste 5 timmarna och absolut zip, zero, nada, ingenting gott har kommit ur det. Rapporten diffar lika mycket nu som för alla de timmarna sen.

Allt som skulle göras ikväll är ogjort vilket å sin sida gör att jag är ännu mera efter min måste-lista innan jag sticker till Danmark med Ida  :-|

Har lust att gråta en skvätt över det faktiskt. Ett litet ynkligt snyftande eller ett högt avgrundsvrål? Har inte bestämt mig än. Är förresten helt solo på kontoret, ja i hela byggnaden (läskigt) förresten så då spelar det nog ingen roll hur jag än försöker yttra min önskan för sympati. Inte många som kommer höra mig här  :-|

Natti

Måndagsblues

Det är måndag överallt:

-  I almanackan (Förstås eftersom det alltid envisas med att komma en måndag efter varje helg)  
-  I kroppen. Trött och seg, trots en avkopplande och skön helg.
-  Ute (där är 100 nyanser av grått, lägg till kyligt regn/snö och blåst så förstår ni känslan)
-  På jobbet (det blir sena kvällar hela veckan och det jag trodde jag skulle hinna tidigare idag är ännu ogjort)


Annars:
En påkörd katt på vägen hemmavid imorse. Hur kan man köra på ett djur och sen bara låta det ligga kvar på vägen? Respektlösa idiot*2 (mot djuret och mot den som sen kommer att hitta den). Gör mig förbannad och ledsen.

Ledsen e jag oxå för att Elsa ännu inte har synts till. Snart har hon varit borta i 3 veckor. Kanske hon oxå blivit påkörd av bil eller tåg? Jobbigt att hon är borta, ännu jobbigare att inget veta.


OK, nu kör vi

... en lång vecka framför mig tror jag. En lång och seg. Eftersom Ida och jag sticker till Danmark på söndag så är det en del måsten den här veckan. Huga
 
Bara å hugga i alltså

Heja alla norrmän...

fasen de e ju 17:e maj idag. Röjardag för alla norrmän... Vi har en norrman som ordförande i byalaget här på byn och tycker att vi svenskar är urkass på att fira nationaldagen... De e vi nog. De e väldigt stillsamma firanden, iaf vad jag vet och känner till. Har nog aldrig hört någon längta till 6:e juni. Norrmännen laddar flera veckor i förväg, kanske t om ännu längre. En jobbarkompis är i Trondheim, att de råkar hamna där mitt under firandet var bara en slump. Säger han iaf  :-)

Här i Dvärsätt har vi nå´t som kallas Dvärsättsdagen, en familjedag med glass och ballonger ungefär. I samband med det är pubkväll där det iofs firas en del men inte så mycket mer än en 'vanlig' pubkväll. Det är samma skandaler som upprepas, med ungefär samma figurer och i ungefär samma roller varje gång  ;-)


image99

Oväntat

Lördagmorron och pigg tidigt. Oväntat men har redan fixat med tvätten och skall nu ta tag i lite annat. Som t ex att bära ut vinterkläder till förrådet UTAN att bara slänga in dem där.

Ett mycket oväntat samtal igår gjorde mig alldeles varm i kroppen och jätteglad.

Oväntat är inte väderstatusen: Kallt ute och snöflingor i luften, vilket var helt enligt SMHI´s planer.

Lägger in ett sommarkollage för att lätta upp stämningen lite. Längtar nu efter flip-flop-väder

image98

En decimeter

tjurig snö låg på backen när vi rullade in i Åre imorse. Huvva!

Här hemma är gräsmattorna iaf gröna men termometern visar 4 grader och det ger direkt vinterkänsla. Huvva!

Annars: freeeeedag. Underbart med fredagkvällar. Det är min favoritdag på hela veckan. En lugn och skön avslutning på fredagkvällen. Kan inte annat än att njuta. Bara Ida å jag som skall käka så jag tror det blir Donken, möjligen en bio sen vad vet man. Har inte diskuterat det med henne ännu.

Lördagen? Fanns planer för dem, men det är skippat nu. Allt öppet alltså  :-)

Rest och pest..

Myskväll ska vi ha nu, ska bli skönt. Har skickat iväg Sandra och Malin på Krokom för att köpa nå´t gott och hyra en film tror jag

Måste (detta förbannade ord) jobba, men skjuter tillfälligt upp det till inatt eller nå´t. Myset först!

Middagen bestod av gårdagens rester dvs Tonfisksallad. Gott. Sådär, då har jag knytit ihop innehållet i rubriken.

Tjo!


E hon?

Vaknar och har backen vit av snö igen och jag tänker på missen Elsa. Var e hon? Idag har hon varit borta i 2 veckor, och jag undrar så vad som hänt.

;-(


Kvart i sju

rullar vi in i byn. På tok för sent. Tur som tokar för Malin har fixad jättegod Pastasallad... tonfisk och ägg. Jättegott för hungriga magar. TACK gumman!

Bloggspot.com vs Blogg.se

... tar lite emot men jag har tröttnat på blogg.se´s tröghet, uppladdningsbekymmer och inlägg som inte sparas. Går och funderar på att flytta över till blogspot.com. Tror det skulle funka bättre. Utan att egentligen veta förstås. Nå´n av er andra som har någon erfarenhet av bloggspot?


Lite 'festligt' i det här sammanhanget är att just detta inlägg är ett så´nt som inte gick spara och publicera  :-|

I giftigaste laget

... på hundpromenaden idag så hittade vi massor av Stenmurklor och blev sådär lycklig över 'fångsten' som man blir om man hittar en stor myrkant fylld med hjortron till exempel.  Fyllde Lex hundbajspåsar till bredden.

Men läs här: http://www.svampguiden.com/art.asp?art=gyromitra_esculenta


fotot är jag 'lånat' från sidan i  länken ovan

Svampgröngölingar är vi, eller grön och grön, vi är snarare vit, iaf jag kan INTE ETT SMACK om svampar...
Visar sig att vi burit hem rena giftormen. T om ångor från färsk svamp kan göra oss sjuka. Hujedamej va läskigt, nu har jag läst att jag skall förvälla dem minst 2*5 minuter och kasta vattnet mellan. Nu har jag förvällt dem det dubbla, dvs 4*5 minuter och sen blir det nog till att torka dem oxå för att vara ännu säkrare.

Köket känns helt förgiftat nu oxå, måste descinficera det nu känner jag

Undrar om det blir nå´n middag av detta, törs vi?

Min pappa kläckte ur sig följande vid middagen: "All svamp går att äta... en del äter man dock bara en gång". Vem fasen kom på att äta svampen från första början och varför? Hur många käkade den bara en gång innan man kom på att den var så här förfärligt giftig? Den historien vet jag inte om jag vill ha svaret på egentligen

Slut på sönda´n hörrni - dags att komma in i vardagsformen igen!

Trötta ben

efter dagens långpromenad är benen trötta och kinderna solröda. Greksallad på ett slaskhak sen var inte helt lyckat men 2st cola-light av iskallaste sorten satt finfint  :-)

Nu blir det en pub-krog-tur för lite chit-chat och god dryck

See´ja

Sunny side of life...

Lördag morron och jag är ledig och har haft en superduperskön morron. Skönare än på väldigt väldigt länge. Nu skall jag och Sandra ta en riktigt lååååång promenad i solskenet.  Lite motion skadar ju inte och har man tur kanske det kan bli en solbränna på köpet liksom  :-)

Märkligt...

Det är mycket möjligt att jag kommer att få hatbrev i lådan och söndermatat mailbox nu men jag måste bara få säga att jag tycker att det är aningens märkligt att vilja ha sin dotters begravning sänd på tv. Vad kan komma för gott ur det? Och håll i er nu för här kommer det: såvida man inte vill ha publicitet kring sin egen person och det man ev sysslar med...

Att samtidigt ha startat en fond till sin dotters minne där man själv förfogar över tillgångarna och hur de skall fördelas där hela idén med fonden är att pengarna skall gå till sig själv och sin familj för att täcka kostnader i samband med sökandet under den fasansfulla tid som de levde i ovisshet och där resterna av fonden skall gå till den kursgård man driver. Möjligt att jag stuckit ut hakan för långt nu, men jag tycker att det är märkligt och faktiskt rätt osmakligt...

Dags att ta en paus...

... i jobbet. Sitter med dötråkiga rättningar nu och jag måste bara ta en liten paus. Tror jag ska gå ner i köket och ta mig en knäckemacka och lite te. Kvällsfika i min ensamhet  :-)

Jesus, vad tycker han?

Veckans Nike har jag glömt att skriva om... Var på majbrasan med sin mormor, morfar och resten av släkten och står storögt och kollar på fyrverkerierna. All uppmärksamhet är riktad mot storasyster för hon har varit lite ängslig och inte riktigt gillat smällar och raketer.

Ingen har nog ens tänkt på att Nike oxå kanske är lite fundersam över detta, hon är en rätt kaxig tjej... nåja hon står iaf och töjer i farmors byxor och kolla uppåt mot himmelens alla färger och säger efter ett tag till mamma (hennes farmor):
"- Hörru du, va tror du Jesus tycker om de där" och nickar menande uppåt på alla smällar och rakter som lyser upp hela himlen...

:-)


Bloggens design...

... vill jag göra nå´t åt. Har lite ideér men vet att om jag sätter mig ner och börjar med det igen så kommer det springa iväg en jädra massa timmar som jag inte har. Det är kul men tidskrävande. OK, lägger det på hyllan ett litet tag till.

Idag har vi firat Roffe som fyller en massa år. Krävs skapliga lungor för att fixa att blåsa ut alla ljusen samtidigt  ;-) F och jag busade lite och hittade på att vi skulle åka till stan och käka, så jag som har Åre-vecka smygåkte buss därifrån, satt förresten bredvid en kille som petade näsan och torkade på byxorna. Uäää och bläää, tjöjs och kräks...  Roffe anade nog inget förrän halvägs till stan då han försökte pressa ur F nå´t vettigt... Blev iaf en liten överraskning hoppas jag. God mat och trevligt sällskap... avslutade hemma med kaffe och tårta.

Att åka buss förresten, bekvämt färdsätt men på nå´t knäppt vis blir jag rastlös av att åka. Handlar alltid en tidning för jag tror att det kommer att vara så skönt att hinna läsa den i lugn och ro. Men vad händer? Jo, jag stressläser (eller ögnar igenom den hastigt snarare) och sitter sen och gnissar på sätet. Den 1.5 timman det tar blir en hel evighet. Bara att sitta och glo ut genom fönstret på vägen som aldrig tar slut....

Igår körde far och son på ett rådjur. Audin är inte sig lik, det fattas lite prylar längst fram, i gengäld så har där prytts med hårtussar. Uschiamej, det kom hoppande upp på vägen från ingenstans och var tokdöd ögonblickligen. Där ser man vad allt händer snabbt. En ynka ögonblick som skulle kunna förändra precis allt eller ingenting.

Nä, nu blir det till att maka undan Sandra Martina ur soffan, hon har brett ut sig och snarkar säkert redan, planen e att följa hennes exempel (att slumra lite alltså, jag hoppar över snarkandet).

NattNatt

För de e ingen vanlig dag

... de e Roffes födelsedag. Hurra och grattiskramar till en go gubbe  :-)
image97

Jahaja, då är man fullvärdig medlem igen då...

.. deklarationen signerad och klar. Check på den... På de tiden man lämnade in dem på vanligt papper så var det jag som alltid åkte dit mitt i natten och smög runt knuten och lämnade den snabbt i lådan. Kuvertet alltid dekorerat och lite piffigt tillrättalagt med kalligrafitextad adress osv osv. Precis som om det skulle ge nå´t slags bonuspoäng liksom  :-)  Svårt att piffa till det nu i morderna tider, svårt att logga in med snits och stil...

Hur gick det för er? Klarade ni testet? Så jädra trist med bakläxa... Själv hafver jag under det gågna året aflagt 4300 riksdaler för mycket i skatt. Bra! Det är det eviga bilåkandet som gör den slanten tillbaka

Today:
-- Skogspromenad med jycken som lyckades trampa sönder ett tjäderägg som låg alldeles invid stigen vi gick på. Usch vad jag känner mig ledsen i kroppen av så´nt.... 
-- Jycken är halt nu igen och hans skadade tass som börjat läka har ett öppet sår igen.
-- Har vi varit nyfikna och varit på husvisning. Ett pluttigt och gulligt litet torp som hade en massa trevliga och användbara uthus på tomten. Bland annat hade de gjort om en lagård till 'gillestuga' och höskullen till snickarbod. Jättefint och mysigt var det. Ligger i Valne dock, vilket är i skogen typ. 
-- Har jag INTE jobbat klart och ännu heller INTE packat inför en Årevecka. Toppen Helen. Verkligen Toppen! NOT!

OK, dags att börja packa iaf...
 

Ett stort jädra GRATTIS

... till Fredrik som fyller 18 bast idag! Tänka sig vad stora de blvit våra små barn. Märkligt eftersom man själv inte blivit en dag äldre. Icke en dag. Icke  :-)

G*R*A*T*T*I*S*K*R*A*M*A*R

Ledsna hundögon...

... e sorgligt tycker jag. Lex kör med det just nu men jag tror att han egentligen är bättre i sin baktass och att det bara är nå´ra fler grillade hamburgare sen igår han är ute efter och lite medömkan möjligen.

Klurigt av honom, för det funkar faktiskt. Har precis petat i honom ett par hamburgare och lite rökt kött för att toppa det hela  :-)

image96

Här har han precis stulit ett vedträ i stugan men tyvärr var dörren stängd när han tänkte dra ut på gården med det, så snäll som han är sätter han sig då och väntar tills någon är snäll och öppnar helt enkelt.

En lite mesigare variant på tjuv liksom

Fredagen den 2 maj

... japp, nu är vi inne i maj och det betyder att vi kan vinka av vintern för den här gången. Vintermänniskan är nöjd för säsongen även om det kunnat vara mera stuga på helgerna. Sätter det på önskelistan inför nästa säsong.

Idag jobbar jag hemma tills vi är klar med en del sommarförberedelser och sen blir det ledigt med jourtelefonen i fickan. Jag kan inte åka så värst långt men det gör inget.

Roffe har precis dragit till Verdal för att göra säsongspremiär på bana. I Golfhallen har det ju blivit nå´ra timmar men det räknas inte. Banorna på den norska sidan är klara för spel mycket tidigare än våra här, trots att det är nästgårds. Det lite småroliga med det är att det är Golfströmmen som fixar deras mer gynsamma förhållanden.

Lex ligger ihoprullad i sängen (Sandras) och jag låtsas som jag inte ser honom, han gjorde sig riktigt illa igår då han sprang rakt över en hög med gammalt bråte på morronpromenaden. I högen låg t ex gamla rostiga burkar, cykelkadaver och gammalt virke. Tror att det var en spik som han klev på för såret här djupt och liksom rakt inåt. Han skrek till lite men sprang sen vidare som om inget hänt. Det var först när Roffe skulle sätta på honom kopplet som vi såg att det pulserade fram en massa blod ur hans fot. Utefter kvällen blev det bara sämre och sämre. Ville inte ens prova att gå på den, blev varm och het om nosen och allmänt slö. Nawwww, kraken då

Nu har jag väntat flera minuiter på att min citrixinloggning skall bli klar, men icke, det är nå´t som är strul nu...

Over-and-out

Tid är viktigt...

att ge och ibland oxå att få ta...

Att ge någon av sin tid är generöst och det ger en skön känsla... Att få villkorslös tid av någon ger oxå samma sköna känsla


Nu var det iaf gjort...

... min sista insats för min yngsta dotters insamling till en skolresa till Danmark. Check på den. Nice. OK kanske inte var helt klar eftersom jag har fulla garaget med prylar som imorron skall på diverse ställen och återlämnas osv osv. Men känner mig jädrigt klar.

Nu vet jag att de finns de som orkar vara entusiastiska inför de här arbetsinsatserna och förmodligen tycker att jag är rätt gnällig och oengagerad. I don´t give a shit! Nu har jag gjort mitt. Punkt.

Ska bli kul att hänga med Ida och hennes gäng till Danmark dock. Ser fram emot det (trots en 14 timmar dryg bussresa). Gallebjerggaard - here we come.

Nu är jag trött och skitig så det blir ca 4 minuter bakom duschdraperiet och sen masch i säng.

Gonatt och Go Valborg eller vad man säger...


RSS 2.0
Follow on Bloglovin