AfterSki, Halsband och Sneakers

Lördag idag, hela dagen. Skönt. Kort sovmorron, Roffe alldeles för morronpigg :-|  Sandra och jag till stan och letade bal och studentgrejor. Hittade dojjor till bägge tillfällen, halsband till balen samt sneakers till lillasyster Ida. Med dödskallar. Gillas säkert

Sen upp till Åre på AfterSki på torget, Marmeladorkestern som ljöd i högtalarna och mycket folk trots rätt grått och trist väder. Gick runt lite och kollade i butikerna oxå, men hittade inget att bära hem.

Nu hemma och skall fördela upp lite lotterivinster som vi förhoppningsvis skall få iväg på stundande majbrasa här i byn... Hoppas på lite soffmys oxå, jag och Lexan e själva. Roffe på klassfest med en massa gamla 61:or och Sandra drog på annat. Heeeeela soffan till mig och rumsmattan till Lex. Tv-dosa och popkorn! Gött!

Imorron trädfällardag med svärfar. Stormen har tagit en massa träd i hans skog så vi skall städa e det tänkte. Jag pigg som en mört hoppas jag. Roffe opigg som en sik gissar jag

Klar!

Nu e den klar! Sandras klänning alltså. Tack snälla S´s mamma som sytt den! Bugar och bockar! Här är den....

Lägesrapport Åre: Tisdag 24 april 2007

Här i Åre är säsongen slut. Snön e på väg bort och vi väntar på att det gröna skall börja spira. Skidåkningen är inte slut riktigt än, högzon e åkbar och har faktiskt förvånandsvärt mycket snö i behåll.

Men mellan dig och mig --- jag längtar till sommar och värme nu så för mig får snön gärna bara försvinna nu. Fort och snabbt liksom.

Annars då? Jo´rå tack bra  ;-)  Lugnt på jobbet. Säsongen håller på ta slut även hos oss känns det som. Rätt skönt. Håller på och roddar med nästa säsong och får sitta med det nästan ostört. Peppar peppar - cross-my-fingers

Ikväll middag på bygget. Tror ja´. Vankas Sushi och jag e så osofistikerad så jag vill ogärna käka det. E rätt kräsen på mat överhuvudtaget men just fisk e bland bottennoteringarna (haha, fyndigt...)

Imorron grabb-kväll, fotbollskväll för N. Tänkte försöka få en klipptid så att jag kan droppa in lagom till andra halvlek. Lagom.

På torsdag - kanske kan jag få snusa på lilla Havanna  J´s efterlängtade lilla tös. Bara inget kommer ivägen. Kan hända så mycket i en ny barnfamiljs vardag. Tar ett tag att få rutinerna på plats liksom. *hoppas, hoppas...* 

Fredag - hemåt igen. Skönt, brukar hinna längta efter egna sängen och en fika med familjen

Tack för idag. Tillbaka till verkligheten. Nya databaser - nya utmaningar  :-)