Bye bye 2007

Årets sista dag. Märklig företeelse detta med kalendern. Att allt liksom skall börja om varje nyår. Varför får inte dagarna vara just ett räknetal från ett givet tillfälle? Kom precis på att det förmodligen skulle bli ett krig om vilket datum som skulle vara 'start' - det känns lättare att bara låta det vara som det är. Årets sista månad har 31 dagar och sen är det ett nytt år helt enkelt.

2008 - som vanligt så kommer det att ta ett tag innan man lärt sig att ens skriva rätt. Tvåtusenåtta förresten, när jag var liten så var det helt otänkbart att ens tänka tanken att ett årtal skulle kunna börja på 20 och inte på 19. Ska man vara lite sentimental så får man ändå vara glad att ha upplevt ett tusenårsskifte. Det får inte alla. Minsann.

Roar mig en liten stund med att sammanfatta 2007

Januari - hemsk, fyllde 40 år och det vill jag glömma brådraskt
Februari - Alpina VM i Åre
Mars - Minneslucka
April - Sökte och fick ett nytt jobb, sa upp mig, ångrade mig och är kvar  :-| 
Maj - Minneslucka
Juni - Madeira, Sol och lata dagar vid poolen (eftersom det saknades sand)
Juli - Minneslucka
Augusti - Minneslucka
September - Albena, Bulgarien. Sol och lata dagar i sanden.
Oktober - Minneslucka
November - Vi 'hittar' Elsa och hennes lilla unge. Hon flyttar in hos oss.
December - jobbstress som aldrig förr. Sandra blir stor och flyttar till Åre.

Jahaja, inte så händelserikt och en jädra massa frågetecken. Har inget hänt det här året? Märkligt hur dagarna då gott så fort. Hmm, kanske får anledning att återkomma

2007  - kommer inte att sakna dig alls, hoppas på mer av 2008

Bönhörd eller nå´t

... Elsa har kommit hem, lite smalare om magen än sist vi sågs och lite smutsigare päls, men lika go som vanligt! Går runt och ler hela tiden. Å va skönt att se henne, hade inte trott det faktiskt.

Vi gick ut tidigt igår och letade med ficklampa i gryningen. Letade överallt nere vid sjön och förväntade mig att hitta en död katt eller kanske snarare resterna av henne. Stryker runt minst en räv här och vi hittade resterna av en katt som räven fått fatt i. En hög med grå päls på snön bara och lite längre bort ligger resterna. Huga huga. Det är lätt att förbanna räven, men med lite smula förnuft i tanken så är det bara att inse och acceptera att katter är mat för rävarna, så där det.

Nu gnäller missen och vill ut igen, men nu får hon allt vara inne. Det skulle bli kallt (ner under -20grader) och då vill jag inte ha katten ute på äventyr igen. Älskade misse!

Igår en slö och slapp kväll i soffan, jag somnade tidigare än väntat och sov mig igenom hela kvällen. Socialt? Nä, inte det minsta.

Idag är Malin i Åre och testjobbar på ett städjobb som hon har möjlighet att jobba med varje bytesdag (=söndag). Tjänar bra med stålar och det gillar Malin  :-)

Ida är i stugan hos sin pappa så här är tyst och lugnt. Har tvättat lite och skall dra iväg till skogs med den röda hunden som har mycket spring i benen. Sen blir det mera städning här hemma, huga dammet har ett övergrepp nu. Bäst att ta upp kampen

God Fortsättning, bara en dag kvar på 2007, vet inte om jag orkar sammanfatta året som gott, men kanske det blir av, vad vet man

Bönhörd eller nå´t

Åh, nej en hel del skrivet som inte blev sparat här och jag orkar inte skriva om. Sammanfattning:
Älskade katten Elsa har kommit hem. Lite magrare och med något smutsigare päls än när vi sist såg henne, men lika go och kelsjuk som vanligt. Åh va underbart!