Internt: Upprättelse

Kom ett sms... tror att det är någon som vill ha upprättelse för tårtan förra söndagen  :0)
 
 

Älgbingo

 
Fredag imorron o sen sovmorron. Fint de. Trött som en urtvättad t-shirt. Har svimmat i soffan framför tv:n o försöker kravla mig österut till tandborsten. Utan framgång så här långt.
 
Kvällens älgbingo blev utan utdelning...
 

Semesterlektyr

 Hur soft semestern varit kan man räkna i antalet böcker man hunnit läsa. Det gäller iaf mig, jag vet att jag har minst ett par bok-knarkare i min närhet som avverkar böcker på löpande band och dubbel-/trippel-läser. En bok i varje vrå i huset typ... Nåja, jag håller mig till en i taget. Sakta men säkert...
 
Hur som helst så har jag hunnit med ett gäng i sommar:
 
 
 

Prisbubblor

Kolla här vilken pris mannen kom hem med från någon golftävling. Förträffligt eller hur?
 
Bubblorna är slut för länge sen, de avnjöts tillsammans med jordgubbar en solig kväll på altanen i sällskap med goa vänner....
 
Det är sällan jag avnjutit ett golfpris med vänner tidigare. Eller det är ju inte så ofta jag njuter av golfpriser överhuvudtaget när jag tänker efter. Njutningsfaktorn är rätt låg på storpack med tubsockor, golfvantar eller 3-pack V1or
 
 
 
 

Djungelungen...

Älskade finaste Malin fyller 23 idag. Grattiskramar i massor förstås....
 
 
 
 

Cup´s song

Den här låten fick jag höra hos Malin som sett en filmen Pitch Perfect där den spelas och nu går jag xå runt och nynnar på den....
 
Den heter 'You´re gonna miss me when I´m gone' egentligen...
 
 
 
 
 

Tisdagsafton

Tisdag och två arbetsdagar har passerat. Utan mankemang. Glada goa medarbetare och lagom uppstartstakt. Går ju finfint  :-)
 
Imorron fyller Mellan år och då bli´re tårta hoppas jag. Hon är smyg-grattad redan i helgen. Eftersom Stor var hemma så passade vi på att fira Liten i efterskott och Mellan i förskott. 
 
Apropå avkommor så har Liten fixat lägenhet och flyttar till tätorten på söndag. Hon börjar plugga strax därefter. Mellan har också bestämt sig för att plugga (efter några funderar-pass och lite konsultation till höger och vänster). Stora har ju precis avslutat sitt plugg och jobbar på sitt toppen-jobb i stor-tätorten.
 
Jag är otäckt stolt förstås men funderar lite på vad jag och mannen skall ta oss för med här hemma nu då. På söndagarna blir det bingo-lotto förstås och på tisdagarna åker vi på ICA och handlar. Självklart med rabattkuponger. Osäker på resten av dagarna och återkommer om det.
 
Jahaja, då var det dags att kavla upp ärmarna och gräva rabatt då. Den som jag skulle grävt redan under semestern för övrigt... den som spar han har. Jobb!
 
 
 
 
 

Dags att återvända...

Jahaja... då var det dags att återvända. Återvända till en annan verklighet, till den med tidiga mornar, RTP, Nilex och en hel del annat vardagsjobb-relaterat.
 
Avslutat semester och helgen med två supersköna dagar med bästa familjen. Båt- och vattenliv i strålande sol, grillmiddag, tårtkalas och tillsist en middag på sjön. Nöjd och glad skall jag nu försöka återvända alltså.
 
Hej vardag, nu kommer jag, mer oförberedd än nånsin
 
 
 
 

Hjärtliga gratulationer

Dags att vakna upp ur semesterdvalan. Lillebror fyller år och det skall firas såklart. Osäkert hur eftersom jag inte får komma egentligen:
 
Joel: "du får inte komma på pappas kalas, de får bara hans kåååmpisar"
Jag: "jaså, jaha men då kan jag komma, för jag är pappas kompis och storasyster"
Joel: "nähä, han har ingen syster, bara killkompisar får komma, för det har min mamma sagt"
 
OK, lite kärvt här känner jag... men man kanske kan kika förbi när ungen lagt sig.
 
 
 
 
 
 
 
 

Semesterstänger än en ggn

 

Firande

Ett litet semesterinlägg är på sin plats tycker jag. Vi har firat Rolf´s fina syster som tidigare i sommar fyllt jämt, med en lunch/middag ute på Verkön. Trevligt som tusan, god mat och härligt väder!
 
 

RSS 2.0
Follow on Bloglovin