Ledsamt mail

har precis läst ett mail som jag fick redan förra fredaga´n. Såg det inte förrän nu. I brevet stod en del saker som får mig att fundera över vad som är viktigt och vad som inte är det.

Det är nog lite så för alla, livet bara lixom rullar på och man kanske inte reflekterar över allt som är (och kanske vad som inte är oxå för den delen). Det är först när det är för sent som de då i efterhand blir helt självskrivna sakerna blir tydliga.

Nu tänker jag bli klok på andras misstag här och se till att 'röja' upp lite hos mig själv. Vad som är viktigt och värdefullt för mig behöver inte vara det för andra men jag ska definitivt sluta att slösa med dessa. Viktigt och värdefullt för mig skall jag förvalta väl och inte försöka anpassa efter någon annan. Självklart ska det vara så.

De ger jag fullständigt f*n i

... nu får den här j*dra formatmallen duga. Ursäkta språket men det här har irriterat mig flera dagar nu. Nu har jag suttit här vid datorn 1 timma TROTS ATT DET ÄR TOKFINT VÄDER UTE! Bara för att jag stört mig på mallen som inte vill passa som jag tänkt. Nu är det en enda jädra liten sketen pixel som ligger fel och den får tusan i mig ligga sådär. Betraktar mallen som klar nu!

Den som hittar pixeln som är fel. Hör INTE av er  :-)

Finväder som sagt, Sandra var precis innanför dörren och de skulle ha personalfest. Skoter, Skidor, Ring mm mm allt med ordet 'vatten' framför. Skitkul! Hör att någon just nu åker förbi på skoter här utanför.

Nu ska jag duscha tänkte jag. Har knåpat lite i ett litet torp som heter Åslägden. En ny 'hjällbru' skall det bli på 'fjöse'. Inga bilder blev det av det. Än. Möjligt att det kanske kommer bli nå´n när allt är färdigt och invigt

Ha de gott i solen!

Under construction

...ösregnar sådär  helt vansinnigt ute och därför är det helt OK att hänga framför skärmen eller hur  ;-) Håller på och testar lite grejor. Vill få ordning på en formatmall så därför enligt rubriken: här är allt under konstruktion. Ursäkta röran typ...

Nu blir det bio med M. Trevligt!