Ändrade öppettider


Mitten av juli 2009


Sommartid härmed infört

kommer knappast vara helt igenbommat och stängt här. Inte troligt. Glesare mellan inläggen dock. Mycket glesare. Ha nu en fortsatt riktigt skön sommar!


Kunde inte

hålla mig... var bara tvungen att Photoshoppa lite innan jag gör kväll. Ytterst lite...


Mitt lilla fejs och jag...

SEMESTER!!! Va sägs om det mina damer och herrar. 5 veckor bara sådär rakt av. Vissel, vissel, tralalala... Kanske inte skall ta ut precis all glädje i förskott. Om jobbprojektet kräver insatser tidigare än så så kortas semestern av något. Men det gör ingenting. Nu är jag ledig och skall bara må gott!

Susade hem från Åre och raka vägen in till Multihallen för att kolla på nå´ra heat i gokart som där P tog hem segern. Mat på Jack Rabbit Slim där det var fredagstrubadur som körde massor med bra låtar med drag i. Allihop var After-Ski-klassiker som alla kan sjunga med i. 

Nu skall kvällen avslutas i soffan har jag tänkt. Har längtat efter  soffan med alla kuddarna. Proppmätt så det blir inte ens en kopp te mer idag.

Gokväll och ha en skön helg!

P.S Ett hyreshus här i byn har visst stått i lågor ikväll. En kvinnan hittats medvetslös och jag håller tummarna för att hon inte är illa skadad. Utöver det så hoppas jag att detta INTE är en galnings verk utan att det som hänt är en olycka och inget annat. Huvva....

Skit xå

Två dagar kvar till SEMESTER. Känns så himla skönt trots att vädret inte visar sig från sin bästa sida alls här. Grått, kallt och regnigt. Stackars StOlofs-löpare som landat i Åre idag.

Årevecka och efter en veckas intensiva möten pratar vi numera med amerikansk accent  ;-) 

Today we have had an bad accident caused by a thunder in Sälen. The two databases we´ve been working hard to fill with correct data where totally lost. Gone. Lost and gone forever, dreadfull sorry Clementine...

Inga söta ansikten, inga glada tillrop, bara surt och sammanbitet. Jopp, därför sitter man här och med reprisen så att säga. Reprisen av dagens jobb. Start it all over again... My goooooood!

Avslutat det och skall byta version av befintliga system istället. Väntar på en trög kopiering sen skall jag sätta fart och avsluta för idag.

En annan gång kommer jag berätta hur det funkar att åka kommunalt. En annan gång alltså.

All for tonight folks!

Kör försiktigt!

Sandra och Ida har dragit på en liten bilturné till hufvudstaden. En blixvisit blir det eftersom den äldre av fröknarna inte har mer ledigt än ett par dagar. Allsång på skansen ska det bli hoppas de. Jag ska kolla på tv imorron kväll.

Annars har jag hunnit fika och surra strunt med S, eller strunt och strunt förresten. Det behövdes avhandlas en del viktigt såklart. Det var länge sen så det fanns att ta av ;-)

Nu blir det packning och sen är det kväll och natt. Har sovit uselt lite nå´ra nätter och jag har nog aldrig känt mig så trött och blek någonsin. Mera sömn så blir det ändring!

Åredagar igen och jag packar alltså. Go kväll till er!

 

Söndagsbilden

... kommer här. Hela söndagen spenderades med att lägga nytt tak på stugan. Det var vi och 1 biljard knott, mygg och sväda. Innan kvällen var slut hade varje en av de förb-de djuren bjudit in sina respektive med familjer så det var trångt tillsist.

Fin dag, för fin med tanke på kusarna, blåste till någon gång då och då så pass att vi fick upp hoppet och kunde fortsätta. Taket är så gott som helt klart nu och hade det inte varit för plötsligt ombyte av väderlek till störregn, åska och kyla så hade allt varit klart. Typiskt. Men vi har bara lite fix kvar och det borde vi klara snabbt vid tillfälle.

Fin står stugan där nu. Nytt rött och fint tak. En skön dag om vi bortser från kusarna.

Det var ett jädra tjat om kusarna, ja vet. Men det var OLIDLIGT verkligen. Den som inte provat vet inte... välkommen till jämtlandska fjällvärlden när den är som bäst  :-S


Sommarkväll


Stammis numera

den här ekorren är numera stammis även INNE på vårt kontor. Till halva styrkans förtret och illvrål och till den andra halvans lätt roade fnissande.

Loppig eller ej, elak eller inte, vi är iaf överens om att han är en tuffing. Har varit in en massa gånger och jag har försökt fånga honom med kameran men misslyckats varje gång. Kan inte säga att jag lyckades den här gången heller, men delar av tuffingen fastnade iaf på den suddiga mobilkamerabilden.

Det är olidligt hett på kontoret sommartid, som att sitta i ett växthus. Så att ha dörrar och fönster öppna är ett måste. Med på köpet kommer alltså den här killen som struntar blank i stampande med fötter, bankande på fönstret och eller höga vrål. Han skuttar möjligen tillbaka på balkongen igen men sitter sen lugnt kvar där och iaktar aktiviteten.

Killroy eller Henry heter han, vi är inte överens där heller  ;-)


Höga hopp

uppe okristligt tidigt med lilla gubben som ska på Gatufesten i Sundsvall. Nä då, jag klev inte upp för att vika hans kalsonger rätt i väskan, dom får han slänga ner i påsen alldeles själv  ;-) Nä, Pixelkatten trillade ner från balkongräcket i natt. Kvällssysslan för missen är att sitta där uppe och jaga flugor och nattfjärilar. Vi har bara väntat på att detta skulle hända. Väntat med fasa.

Vid halv 2 hör Ida en duns och springer ut för att hämta in missen som då e spårlöst försvunnen. Ut en vända till nå´ra timmar senare men fortfarande ingen katt.

Nu klockan halv 6 kom hon linkande emot oss, lilla missen då. En burk med makrill senare så snarkar hon med Ida. Nu återstår att se om hon lärt sig läxan. Mest troligt inte.

Dagens takbytarplaner på stugan blev tydligen förändrade till att vara ett söndagsprojekt, vilket fick mitt söndagsprojekt att bli inställt :-(  istället. Nåja, får bli en annan gång då

Skön lördag!

Med ett belåtet flin

sitter vi här och är tvärmätta i magen efter god middag 'ute'. Tack Roffe det var mums!

Ett belåtet flin var oxå vad som uppenbarade sig i Roffes face efter en provtur med en båt-till-salu. Finfint väder, blank sjö och fin båt. Definitivt köpläge. Hade kunnat bli affär där men båten var för tung för sin motor eller om motorn var för klen över huvudtaget. Orkade för lite iaf och tog en kvart på sig att plana ut tydligen. Så, nix, ingen affär där. Kravet är mera fart kvickare...

De e lite kvar av kvällen som måste utnyttjas. Ut i solen nu! Japp, iväg med mig

Skön kväll allihop!

Med senap och skinka i solnedgången

Ännu en underbar sommardag avverkad. Underbart! Tunga eftermiddagsmöten med ett evigt tuggande om kontoplan och konteringsregler vägs lätt upp av en skinkmacka i solnedgången med fjällen som fond. Just idag känner jag att jag bor på helt rätt ställe. Idag vill jag inte byta detta mot nå´t annat i hela världen. *Trivs*

Nu kan det möjligen bli så att vi måste upp på golfbanan för att mannen visst har kommit på varför det saknas flyt i svingen. Var nå´t om nå´n böj för mycket, eller var det kanske en för lite. Måste testas iaf.

Skön kväll allihopa, torsdag och sen fredag, va säger ni om det  :-)

RSS 2.0
Follow on Bloglovin