Söndagsbilden den 28 april 2013

Ledigheten är slut och det är dags att ställa klockan igen imorron.
 
Idag har det fikats i omgångar. Först tillsammans med bästa familjen på ett ställe som jag förmodligen är sist i området att hitta till. Fröja Trädgårdar heter platsen och är en kombination av växthus/shop och café. Mamma bjöd på gofika och det var jättegott.
 
Drog vidar till stan och Torgbrinkens Café och Bageri för vidare fika med Malin, Ida och Alexander. Också gott...
 
Dagens söndagsbild blir något helt annat. Ett vårtecken... Första tvätten hängd utomhus för den här säsongen. Så här i efterhand verkar det varit något förhastat. Det är inte torrt ännu och hänger kvar därute fortfarande. Aningen för kallt alltså.
 
 
Många tankar också till fina lilla S familj som nu sörjt och saknat ett helt år...
 
 

För nästan exakt 3 år sedan

Beställde jag ett foto... Det blev iofs inget vidare men fick duga. Idag har jag beställt ett nytt. Beställningen gjorde från samma ställe som sist. Fifaaaan va onödigt!!!!

Fixarlördag

Jaha då har vi hunnit fram till lördagkväll. Uppe tidigt och fixat och donat... Städat och putsat några fönste, iväg en sväng till stan och en fin promenad med påföljande fikastund. Hem och fortsätt med mitt måla-tapetsera-förbättra-projekt i tvättstugan... ungefär så, fixarlördag som sagt.
 
Ett collage av bilder från en tur i maj förra året då vi var och kikade på Rindö slott under ett arrangemang av Statens Fastighetsverk Hemliga Rum. Originalbilderna är Sandra och Dans