En slöare söndag

Söndag igen. En del 'borde' kvar av dagen men jag blev lat och landade i soffan istället. Borde grejat lite ut på tomten samt planterat lite frön här inna... meeen latmasken var övertygande  ;-)  Helgen har gått rasande snabbt i vanligt ordning. Har varit gräsänka och lallat på med lite av varje. 
 
Vinkväll i fredags, mycket snack och skratt till långt in på småtimmarna så lördagen startade med lång sovmorron och sen skogspromenad med Lex. En tur in till stan för att fixa lite grejer och sen hem för tjejhäng igen. 3 favorittjejer på sleep-over. Det var länge sen och kul med lite tid ihop  :-)
 
Idag kom mannen hem rätt tidigt så vi drog in till stan på lunch och lite spring i butiker innan vi drog oss tillbaka till ytteråskogen igen. Har målat en byrå i uterummet samt städat av golven. Det är all aktivitet idag. Jädrar va slött alltså. Jag har förresten lagt en stund på fotoredigering xå, så det projektet är snart i hamn. 
 
Ja det var liksom allt. Over and out!
 
 
 

Torsdag

Torsdag före fredag och sen är det helg! Sovmorron och långpromenad längtar jag särskilt efter.
 
Veckan har varit fullbokad med diverse, just ikväll av tjejsnack och gomiddag som precis är avklarad och jag är så gott som redo för tandborsten. Hunden behöver ut en gång till egentligen men det är förjädra mörkt så han får klara sig med en rastning här hemma på gården istället. 
 
Annars då? Det är för långt mellan inläggen här. Hinner glömma bort vad som skett... På hobby-fronten har jag precis fått ett photoshop-uppdrag. Eller egentligen är det mer fotoredigering som är jobbet. Ser fram emot att lägga lite tid på detta. Det händer så sällan numera och desto roligare är det. En gymnasielärare vill överraska sina elever med en foto-bok på åren som gått. Kul som sagt!
 
Nä, ska samla ihop flocken och hoppa i bingen
 
Skön fredag!
 
 
 
 
 
 
 

Påskuppdatering

Efter en lång tystnad är det dags att damma av här inne och skicka upp ett nytt inlägg. 
Tiden går snabbt och vi har precis avslutat en lång påskledighet. En hel vecka! Ja, vet. Lyckost mig!
 
Ute har det varit milt väder en längre tid så snön tinar bort i rask takt. Nöjd tittar jag på  :-)
 
Ja, vad har hänt den senaste tiden, en sammanfattning kommer här:
 
Påsken började umgänge med Sanna och Andreas och deras fina norska familj. Roliga diskussioner, mycket skratt och trevligt sällskap i några dagar. 
 
Sandra och Dan körde skidloppet 'Åk en mil vinn en bil' i Storhogna. Agerade supporter och ivrig påhejare och spenderade dagen på fjället tillsammans med dryga 2000 personer till. Åkte dock hem i samma bil som vi åkte dit med  :-)
 
Skoterkörning i 'egen' fjällmiljö hör till påsktraditionerna, ett helt gäng samlade på vår lilla tjärn, detta året utan världsbästa väderförhållanden. Kolbullar, grillad korv och varm choklad smakar ändå som allra bäst i en snögrop i fjällen.
 
Familjemiddagar med finaste familjen blandat med påskägg och skidturer på isen.
 
En dag i Årefjällens backar med Joel. Ledighetsveckans soligaste dag fick vi!
 
 
Vi har också samlats för att låta älskade morbror landa för sista vilan i jämtländsk jord. En kall och flurig, typiskt jämtländsk aprilvädersdag ringde kyrk-klockorna än en gång för att hedra honom. Fint trots allt, men hur vi än vänder och vrider på det är väldigt overkligt fortfarande.
 
Min fina östgöta-familj har alltså firat jämtlandspåsk, det var ett tag sen sist, gissar att det kommer dröja innan det sker igen eftersom vi lyckades servera ett rätt uselt väder trots allt. Härligt att ses är det alldeles oavsett <3 och det är väldigt tomt när alla dragit hemöver som sagt... 
 
 
Dåså... uppdatering klar och jag önskar er en skön måndagkväll. P.S ÖFK spelar sin första allsvenska match ikväll. Mot Hammarby. Håll tummarna!
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0
Follow on Bloglovin