Jobbigheterna fortsätter...

Jobbigheterna fortsätter. Orkar inte ta ställning och försöka bry mig i någon större omfattning. Samtidigt som jag tänker ganska ofta på hur det är och hur det blivit. Mitt i allt 2 barn som jag undrar hur de mår och hur de har det. Egentligen. Allt kan inte vara svart eller vitt och nyanserna däremellan behövs och kan ha avgörande betydelse.

För oss som står på sidan och betraktar är det mycket som uppfattas som märkligt.... mycket märkligt och tveksamt.

Mittwochen

Mitt i veckan nu igen, fasen va allt rusar iväg. Nu har jag precis struntat i ett jobbmöte :-( och skall gå ut och gå istället. Huvudet dunkar som aldrig förr och jag är oändligt trött. Tror att det är cola-light-jävulen som slagit till.

P.S Har inte officiellt gjort det än, dags här och nu då:
JAG HAR FRÅN OCH MED NU SLUTAT ATT DRICKA COLA-LIGHT
Det där var INTE lätt att uttala men jag är 'ren' sen i måndag. Idag har jag ätit kebabtallrik och druckit lingondricka. Fy fan va äckligt.

Tisdag 27 april 2010 --- 15.557steg

Stegtävlingen mot ekonomiavdelningen är inledd och ni får ursäkta men jag tänker använda nå´ra inlägg till att registrera mina steg. Trist läsning för er andra, ja vet, men detta är ju liksom min dagbok typ så här slinker sån´t med.

Promenad: Säterrundan med Lex som fick panik mitt utefter skogsvägen och absolut inte ville gå längre. Tvärstannade. Då fick jag björnpanik och började springa neröver med hunden halvt strypt i kopplet kraxande efter. Fasen va skraj jag var. Inte ett enda hårstrå på kroppen som inte stod rätt upp.

15.557 steg är själva rundan. Glömde såklart stegräknaren på morronen så dagens totala antal steg var nog lite mer.... Nöjd och jädrigt frusen. Det var kallt och hann bli mörkt innan vi var hemma